Jiyam urodziĹ siÄ w biednej rodzinie, w domu dosyÄ daleko od miasta. Kiedy ukoĹczyĹ 14 lat rodzice wysyĹajÄ go na trening do niejakiego mistrza Kaimo. Po drodze dociera do miasta Thalogard, gdzie ma pomĂłc rozprawiÄ siÄ z bandytami i zĹodziejami majÄ cymi siedzibÄ w kanaĹach, po rozwiÄ zaniu problemu trafia do wioski myĹliwskiej, w ktĂłrej mieszkaĹcy majÄ zamiar zapolowaÄ na wilkoĹaka, po tych wydarzeniach trafia do mistrza Kaimo, gdzie poznaje maga Kailusa...
BOHATEROWIE
Spoiler:
Jiyam - gĹĂłwny bohater
Kailus - mag, przyjaciel Jiyama, ktĂłrego poznaĹ podczas treningu u mistrza Kaimo (dostÄpny bÄdzie w 2 wersji dema)
Eniedin - Ĺucznik, poznajemy go dopiero w dalszej czÄĹci gry
Dla mnie gra jest taka sobie, czyli nie najlepsza. Popracuj trochÄ.
Dan - autor projektu z dziaĹu Xp
Melvin - skrypter Xp
________________________ ...Amelanduil & FireBlade words will be remembered... ...Amelanduil & FireBlade acts will be remembered... ...Amelanduil & FireBlade never gonna die...
Nie masz moĹźliwoĹci edytowania postĂłw, na ktĂłre ktoĹ odpowiedziaĹ.
Powiedz jakie to majÄ byÄ nicki to poprawiÄ, bo mam do tego uprawnienia.
________________________ ...Amelanduil & FireBlade words will be remembered... ...Amelanduil & FireBlade acts will be remembered... ...Amelanduil & FireBlade never gonna die...
Jiyam - wielka podróş??
jakiĹ czas temu robiĹem grÄ, ktĂłrÄ wysĹaĹem gdzieĹ do opublikowania
tamta gra to byĹ kicz, ale nie wiem czy chodzi nam o tÄ samÄ grÄ
Chodzi mu o to, Ĺźe mapy sÄ puste, domek zbudowaĹeĹ z nie tego tile co trzeba. Nie robimy wnÄtrz z tile domku. Naucz siÄ robiÄ domki. RĂłb mniejsze, aby nie byĹo kĹopotu. Dawaj drzewa i roĹliny na trawie. Dawaj przyciemnienie ekranu i ĹwiatĹa to bÄdzie dobrze.
Pograj w gry co majÄ dobre oceny. Zobacz jak tamci robiÄ mapy to moĹźe czegoĹ siÄ nauczysz i szukaj róşnych tutkĂłw o mappingu.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum