Pomógł: 4 razy Dołączył: 31 Sie 2010 Posty: 76 Skąd: Siedlce
Wysłany: Wto 14 Wrz, 2010 14:05
Rave, Spokojnie jeszcze Konkurs nie zostaĹ jeszcze zaakceptowany przez administracjÄ niech ktoĹ z nich siÄ wypowie czy ten pomysĹ ma szanse mam nadzieje Ĺźe tak
________________________ PamiÄtasz Simpson2010? TO JA!
Ja jestem na tak ... BTW. : PaKiTos, chyba skojarzyĹ se Ultima Championship( czy jakoĹ tak) ale tego typu konkursy bÄdÄ bardziej dopracowane bo ( mam nadziejÄ ) bÄdzie w "Ĺźerii" Yoroiookami : D skoro to jego pomysĹ ...
________________________ "Nigdy siÄ nie tĹumacz, przyjaciele tego nie potrzebujÄ a wrogowie i tak nie uwierzÄ .,"
"Oklaski sÄ z Ĺaski a brawa to wielka sprawa"
"AkcpetujÄ tylko wodÄ, mountain dew i coca colÄ zero..."
Simpson2010 - ten konkurs nie ma byÄ dla mnie, lecz dla wszystkich uĹźytkownikĂłw, poza tym jestem pewien Ĺźe niektĂłrzy tutaj sÄ o wiele lepsi ode mnie w te klocki ^^
No i nie muszÄ koniecznie braÄ udziaĹu, jeĹźeli administracja nie bÄdzie miaĹa ochoty - sam mogÄ zajmowaÄ siÄ takimi konkursami.
Pomógł: 4 razy Dołączył: 31 Sie 2010 Posty: 76 Skąd: Siedlce
Wysłany: Pon 27 Wrz, 2010 18:00
No i co bÄdzie ten konkurs czy nie niech administracja odpowie Yoroi napisaĹ Ĺźe moĹźe zajÄ Ä siÄ tym konkursem wiÄc nie wiem dlaczego tak siÄ zawiesiĹo na tym Ĺźe R.I.P. napisaĹ
Cytat:
A co ma do powiedzenia Ayene w tej sprawie? , chwilowo czekamy aĹź wypowie siÄ Administracja, ale myĹlÄ Ĺźe pomysĹ wypali...
8 dni temu
________________________ PamiÄtasz Simpson2010? TO JA!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum