Tak juĹź ludzie majÄ ... jeĹźeli plan wypali w grze bÄdÄ filmy 3D ... trzymajcie kciuki !
Pod koniec kaĹźdego rozdziaĹu bÄdÄ podsumowania czyli ranga i punkty ....
Mam nadziejÄ Ĺźe siÄ uda ale jak dam demo to bÄdÄ gĂłra 1-2 kilku sekundowe filmy ( 20 - 30 sekund )
Ale jak juĹź zrobimy modele z Hadesem to pĂłjdzie juĹź z gĂłrki ...
________________________ "Nigdy siÄ nie tĹumacz, przyjaciele tego nie potrzebujÄ a wrogowie i tak nie uwierzÄ .,"
"Oklaski sÄ z Ĺaski a brawa to wielka sprawa"
"AkcpetujÄ tylko wodÄ, mountain dew i coca colÄ zero..."
Mam lepszy program , nazwy nie zdradzÄ ....
W kaĹźdym bÄ dĹş razie mam do was pytanie:
- Wolicie ciachaÄ na mapie potwory czy walczyÄ normalnÄ podstawowÄ walkÄ na tury?
juĹź mam pierwszÄ animacje 3D z latajÄ cym smokiem dla Taylora
________________________ "Nigdy siÄ nie tĹumacz, przyjaciele tego nie potrzebujÄ a wrogowie i tak nie uwierzÄ .,"
Do gry zostaĹ dodany Ĺadny CMS z FF
A co do systemu walki uĹźyjemy ABS'a
Wiem Ĺźe bÄdzie dziwnie ale efektowniej.
No chyba Ĺźe uĹźyjemy ABS"a tylko przy bossach a w reszcie , walki turowej ! co wy na to ?
Pomógł: 3 razy Dołączył: 28 Maj 2010 Posty: 54 Skąd: Strefa ZacnoĹci
Wysłany: Sob 25 Wrz, 2010 18:21
Jak kto woli - do mnie nie przemawiajÄ prĂłby zrobienia ABS w Rpgmakerach ogĂłlnie - to po prostu nie jest to. Jaki by skrypt nie byĹ - to jest rpg maker. Kwadratowe pola, sĹaby support myszki, 'sztywne' sterowanie i animacje we wszelkiej maĹci ABS'ach - ja tam kiedy chcÄ pograÄ w hack n' shasha, odpalam Diablo II. Kiedy dla fabuĹy i turowego 'przemyĹlanego' systemu walki - grÄ w rpg makerze / ktĂłregoĹ finala :)
Fajer, rĂłb rĂłb. Nie sĹuchaj starego zgryĹşliwego Ardiana. ;|
FilipsO napisał/a:
ABS jest najlepszy w VX-ie. MoĹźesz zmieniaÄ postacie, paski bossĂłw.... Dlatego lepszy do tej gry bÄdzie abs.
'Najlepszy' ma wiele znaczeĹ. Najlepszy dla kogo? JeĹli ze wzglÄdu moĹźliwoĹci zmiany postaci, paskĂłw bossĂłw itp. to dla twĂłrcy. Ale niekoniecznie dla gracza :)
To, Ĺźe zdjÄcie 'czarno biaĹe' jest Ĺatwiejsze dla autora do edycji i zrobienia, bo nie musi martwiÄ siÄ kolorystykÄ nie oznacza, Ĺźe dla kaĹźdego takie zdjÄcie bÄdzie 'lepsze' od kolorowego przy zwykĹym oglÄ daniu :)
Nowy Trailer gry : http://www.youtube.com/watch?v=i3-eK6ngQqc
Nie jest peĹny bo pod koniec sÄ pustki ale to beta .....
Demo juĹź niedĹugo dodam ale wyobraĹşcie sobie Ĺźe nic nie robiĹam !
skupiĹam siÄ na dialogach i skryptach a juĹź na reszcie nie .... gra jest krĂłtka
ale widoczne sÄ zmiany ! gwarantujÄ wam Ĺźe siÄ nie zawiedziecie ...
Pozdro FBI
Fire Blade, potrzebujÄ pomocy! Dopiero zaczÄ Ĺem graÄ w twojÄ gierkÄ i juĹź sÄ bĹÄdy. Nie mĂłwie tylko
o ortograficznych. Na samym poczÄ tku gry nie da siÄ wyjĹÄ z tego Banku POlskiego S.A. Co robiÄ?
2. NIe moĹźna teĹź zapisaÄ gry... Wyskakuje bĹÄ d i grÄ wywala...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum