W maĹej chatce Ĺźyje Fatemore[Fat] , Ĺźyje spokojnie z ĹźonÄ i dzieckiem.Pewnego dnia podczas zabawy z synem zjawia siÄ bestia ,zabija jego ĹźonÄ i porywa dziecko.PotÄĹźny czarodziej [Nefisto]wzywa go do siebie i prosi o pomoc w uwolnieniu planety od zĹa.Fat ma na celu odnaleĹşÄ syna i wskrzesiÄ ĹźonÄ.Reszta to niespodzianka...
Demo jest bardzo krĂłtkie DANE: SkryptĂłw w grze: 9 (oczywiĹcie bÄdzie wiÄcej)
Map w grze: 5 (planowane okoĹo 40-50)
Profesji w grze: W demie 2 (bÄdÄ awanse np.od 15 poziomu rycerz,od 30 poziomu paladyn itd.)
MOgĹeĹ jednak dodaÄ opis bohaterĂłw, i jakiejĹ screeny. OgĂłlnie nie wiem, jak to wszystko wyglÄ da.
Map 5?! Planowane 40 - 50?! Tak maĹo? Ja mam dopiero poĹowÄ szybkiego dema, a map jest 72
Pomógł: 5 razy Dołączył: 12 Wrz 2010 Posty: 15 Skąd: El dĹźi x)
Wysłany: Nie 10 Paź, 2010 13:19
Killyoux2,
Screeny i opisy bÄdÄ w ciÄ gu najbliĹźszych piÄtnastu minut.
A map tak maĹo bo za bardzo jeszcze nie umiem tworzyÄ, moĹźe bÄdzie wiÄcej
Tutaj macie wersjÄ bez RTP:
POBIERZ
Witam :)
Racja , mapy musisz dopracowaÄ , ale i tak dobrze ci idzie , i mĂłwiÄ ci , warto kontynuowaÄ pracÄ !
Bardzo mi siÄ spodobaĹ klimat , widaÄ Ĺźe muzyki jak i ten Ĺmiech na poczÄ tku tego zĹego kogoĹ :P , gĹosy i klimat jest ogĂłlnie bardzo dobry , jeszcze trochÄ poprawek i po prostu idealnie :)
fabuĹa ... tutaj jest maĹy problem , ocaliÄ Ĺwiat huh znane , wymyĹl coĹ innego , coĹ wĹasnego :)
zachÄcam ciÄ do dalszej pracy :)
pozdrawiam ^^
Pomógł: 5 razy Dołączył: 12 Wrz 2010 Posty: 15 Skąd: El dĹźi x)
Wysłany: Nie 10 Paź, 2010 13:59
darkness13,
DziÄki.
Nie moge edytowaÄ pierwszego postu wiÄc napiszÄ to tutaj:
WaĹźne postacie
Spoiler:
Fatemore Face
ImiÄ:Fatemore
Profesja poczÄ tkowa:Wojownik
Charakter:WczeĹniej byĹ miĹym mÄĹźczyznÄ lecz po Ĺmierci Ĺźony i porwaniu syna staĹ siÄ NiewraĹźliwy i byĹ rzÄ dny zemsty.
Opis:Jest to niestety jedyny bohater do wyboru w grze.
Nefisto Face
ImiÄ: Nefisto
Profesja:Mag , wĹadca planety
Charakter: Opanowany , wytrwaĹy
Opis:To on powieĹźa nam jednÄ z gĹĂłwnych misji w grze.
Pomógł: 3 razy Dołączył: 28 Maj 2010 Posty: 54 Skąd: Strefa ZacnoĹci
Wysłany: Pon 11 Paź, 2010 11:33
DzieĹ dobry. Czy to jakiĹ Ĺźart? Same screeny okien menu - CO Ty chcesz tu pokazaÄ? GrafikÄ systemowÄ ? PokaĹź mapping. PokaĹź scenki. PokaĹź COKOLWIEK.
W zwiÄ zku z tÄ zasadÄ , Ĺźe pierwszego posta nie moĹźna edytowaÄ po odpowiedzi na niego powinien byÄ punkt w tym cholernym regulaminie, Ĺźe jak ktoĹ chce dodaÄ temat o swojej grze umieszcza wszystko OD RAZU. Albo post jest usuwany. SzczegĂłlnie chodzi mi o screeny.
Ja lubiÄ WIDZIEÄ czy to jest warte ĹciÄ gniÄcia, czy to po prostu kolejna badziewna gierka z kiepskiej jakoĹci mappingiem, pustymi mapami i 1npc na odczepnego. Jak nie widzÄ screenĂłw, to po prostu zamykam zakĹadkÄ z tematem gry, bo mam tysiÄ ce lepszych rzeczy do roboty, niĹź przewijanie w poszukiwaniu jakichkolwiek screenĂłw z gry. MiÄdzy innymi granie w grÄ, w ktĂłrej Ĺwiat skĹada siÄ z SZEĹCIANĂW.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum