Witam. Czego na dzisiaj potrzebujÄ ? nie martwcie siÄ zgodne z regulaminem ;]
Spoiler:
Ciemny las albo jakieĹ (jak bÄdzie lepsze) tĹo jeziora ;] z dowolnymi efektami z napisem na Ĺrodku albo na gĂłrze wycentrowany
zrobiony czcionkÄ rozmiaru 12/24 moĹźe byÄ CRISIS/rival/ albo inna ktĂłra wam naj. przypadĹa do gustu :
RozdziaĹ I (a jak czcionka nie pasuje to moĹźe zamiast I byÄ 1 , i najlepiej pod spodem) Start !
Co do postaci na tle moĹźe byÄ podobna albo wo gulÄ konkretna postaÄ Aluxesa , 1 postaci z RTP XP"ka
... Co do praw to tak : wszelkie napisy z adresami WWW jak moĹźna , proszÄ usunÄ Ä ...
efekty w texcie typu Gradienty/Przyciemnianie/ Dozwolone ! jestem otwarta na wszÄ ambicjÄ
i róşne pomysĹy na ciÄcia/efekty ;]
OczywiĹcie pomĂłgĹ i jeĹźeli jesteĹcie zachÄceni reklamÄ waszego konta YouTube na moim kanale to wystarczy napisaÄ mi na PW nazwÄ waszego konta ;]
Pozdrawiam.
________________________ "Nigdy siÄ nie tĹumacz, przyjaciele tego nie potrzebujÄ a wrogowie i tak nie uwierzÄ .,"
"Oklaski sÄ z Ĺaski a brawa to wielka sprawa"
"AkcpetujÄ tylko wodÄ, mountain dew i coca colÄ zero..."
OprĂłcz tego Ĺźe wykrzyknik wyglÄ da jak "I" to spoko ;o
W mojej grze wystÄpuje nawet hiĹski wiÄc to nie jedyne urozmaicenie
jakby ktoĹ miaĹ lepszÄ prace niech ĹmiaĹo pisze !
________________________ "Nigdy siÄ nie tĹumacz, przyjaciele tego nie potrzebujÄ a wrogowie i tak nie uwierzÄ .,"
"Oklaski sÄ z Ĺaski a brawa to wielka sprawa"
"AkcpetujÄ tylko wodÄ, mountain dew i coca colÄ zero..."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum