Imperium
Demo: wkrĂłtce!
PeĹna Wersja: wkrĂłtce!
Trailer Gry: wkrĂłtce! xD
FabuĹa:
Spoiler:
Dawno temu pewien najpotÄĹźniejszy mag miaĹ wĹadze nad ĹźywioĹami ognia,wody,ziemi, roĹlin i bĹyskawic, gdy nadszedĹ jego czas postanowiĹ zapieczÄtowaÄ owe moce w ksiÄgach i dÄ Ä je straĹźnikom, ktĂłrzy maja je chroniÄ i jednym z nich jest dziadek naszego bohatera:)
Dziadkowi gĹĂłwnego bohatera zostaje skradziona tajemnicza ksiÄga ognia, ktĂłra z poleczeniem z innymi ksiÄgami ĹźywioĹĂłw daje nad nimi wĹadze. Jak siÄ okazuje posiadacz wszystkich ksiÄ g moĹźe wĹadaÄ Ĺwiatem wiec nasz bohater postanawia pomĂłc dziadkowi i iĹÄ odzyskaÄ ksiÄgÄ i odszukaÄ innych straĹźnikĂłw ksiÄ g i rĂłwnieĹź dowiedzieÄ siÄ, kto chcÄ zebraÄ ksiÄgi?
Bohaterowie:
Spoiler:
Bezimienny: Czemu bezimienny bo bÄdziemy mogli sami wybraÄ imiÄ:)
Nasz bohater to kochany syn i wnuk, ktĂłry postanawia pomĂłc swojemu dziadkowi.
fabuĹa nie najlepsza, mapping szczerze mi teĹź siÄ nie podoba no coĹ miÄdzy Ĺşle/Ĺrednio (to znaczy nie jest zĹy tylko moĹźna by jeszcze mapy sporo podrasowaÄ xD) skrypty ktĂłrych uĹźyĹeĹ zrobiĹy na mnie chyba najwiÄksze wraĹźenie
w dodatku to rtp....
sĹabe 6 z mojej strony jednak podkreĹlam - sĹabe jak ujawni siÄ wiÄcej to powiem ci czy ocena spadĹa oczko czy teĹź zadziaĹaĹo to "w drugÄ pozytywnÄ " stronÄ...
FabuĹa:
MoĹźe byÄ, ale mĂłgĹbyĹ jÄ trochÄ rozwinÄ Ä, aby zaciekawiĹa graczy.
Mapy:
No wiÄc one powalajÄ na Ĺopatki. Popracuj trochÄ. Poszukaj TutkĂłw na anglojÄzycznych forach. DuĹźo ich tam jest.
Grafika:
Zdecyduj siÄ jakie chcesz mieÄ postacie, duĹźe czy maĹe.
OgĂłlnie dobre, ale popracuj trochÄ. 5.5/10
Powodzenia
________________________ ...Amelanduil & FireBlade words will be remembered... ...Amelanduil & FireBlade acts will be remembered... ...Amelanduil & FireBlade never gonna die...
WidaÄ, Ĺźe najbardziej nie podobajÄ siÄ wam mapy hmm.... no to jeszcze nad nimi popracuje a co do TutkĂłw to coĹ tam poszukam.
A co do postaci to prawdopodobnie bÄdÄ duĹźe jak te z xp bo te maĹe to za maĹe :D
[ Dodano: Czw 21 PaĹş, 2010 17:41 ]
Dawno juĹź nie pisaĹem w tym temacie i nic nie dawaĹem wiÄc postanowiĹem daÄ jakieĹ 2 screeny z gry wkrĂłtce zrobiÄ trailer gry.
Temat lekko siÄ poruszyĹ, wiÄc i ja siÄ wypowiem.Mapping jak juĹź kaĹźdy zauwaĹźyĹ nie jest najlepszy, ale mi tak nie przeszkadza wiÄc dam 8/10.FabuĹa jest ciekawa.Skrypty, juĹź oceniÄ w grze, ale fajny HUD (wiem skÄ d ;P).Nic dodaÄ, nic ujÄ Ä - ogĂłlna ocena 9/10
FabuĹa 10/10
Mapping 10/10 ale 2 mapka mogĹa by byÄ lepsza (chociarz sam bym lepszej nie zrobiĹ xD)
itd. itp. 10/10 i fajnie by byĹo gdybyĹ wydaĹ peĹnÄ wersjÄ gry przed ĹwiÄtami
Niestety ale ani Demo ani PeĹna wersja nie wyjdÄ przed ĹwiÄtami. Aktualnie mam maĹo czasu na grÄ(szkoĹa, oceny poprawiaÄ :D) dlatego przewidujÄ, Ĺźe Demo wyjdzie tak styczeĹ/luty, a peĹna wersja nie wiem jeszcze... :D
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum