Pomógł: 33 razy Dołączył: 20 Lip 2010 Posty: 278 Skąd: w nim ta moc ?
Wysłany: Nie 30 Sty, 2011 08:54
Faranir napisał/a:
TLC to nie Tables Ladder Chairs tylko The Last Cristal.
Wiem
Tylko chodzi oto Ĺźe w menu masz ,,wyjdĹş z TLC (The Last Cristal) a w menu koĹcowym jak umrzesz masz ,,wyjdĹş z TR (tomb rider").
WiÄc lepiej w oby dwĂłch daÄ TRTLC (tomb rider The Last Cristal)
Tu masz stroje
The Last Cristal:
StrĂłj do spania:
Suknia:
StrĂłj zimowy:
StrĂłj Legenda/PĹywacki:
Bielizna:
Stroje dodatkowe:
Amanda (przeciwnik w TR Legenda):
Demon:
________________________ User bez ostrzeĹźenia to jak ĹźoĹnierz bez karabinu ~ Piesze tak ten kto dostaĹ ostrzeĹźenie
Nie liczy siÄ iloĹÄ postĂłw tylko ich jakoĹÄ ~ Pisze tak ten kto ma 10, 20 %
Ja mam stroje tylko ich nie dodaĹem, bo mi siÄ nie chciaĹo. Mam piÄÄ stroi dla Lary, AmandÄ ktĂłrych sam zrobiĹem. Tutaj jest maĹy domek na Addagonie:
Wszystkie sÄ ulepszone, oglÄ daĹem duĹźo tutkĂłw. Wszystkie lokacje sÄ inne niĹź na poprzednich screenach wiÄc na tamte radze nie patrzeÄ, jeĹźeli nie chcecie dostaÄ zawaĹu Aktualny z tych wszystkich jest ten domek na Addagonie.
Dla mnie tylko odrobinÄ lepszy. MoĹźna by lepiej zapeĹniÄ mapÄ.
________________________ ...Amelanduil & FireBlade words will be remembered... ...Amelanduil & FireBlade acts will be remembered... ...Amelanduil & FireBlade never gonna die...
Pomógł: 5 razy Dołączył: 06 Sie 2010 Posty: 76 Skąd: z NukeTown
Wysłany: Nie 30 Sty, 2011 19:26
Co do tych strojĂłw moĹźe jeszcze dres xD Takto stroje Ĺadnie wyglÄ dajÄ ale czy mĂłgĹbys zrobic jeszcze jeden strĂłj a mianowicie dres (tak dla mnie prosze ) A i stroje jak widacc je z tyĹu to ucinajÄ kite
Wbec tego bÄdziemy przenikaÄ przez Ĺciany, bo drzwi nie widzÄ... Chyba, Ĺźe te pokoje u gĂłry to owo piÄtro, tyle, ze wtedy kĹania siÄ nam pani Perspektywa...
Edit: I co to za niebieski pasek w lewym gĂłrnym w (?)kuchni?
A masz zamiar poprawiÄ bĹÄdy na stronie i uraczyÄ nasze spragnione oczÄta widokiem nowych screenĂłw? Bo na ten jest tylko jeden, za to przybyĹo czegoĹ innego - literĂłwek i bĹÄdĂłw na stronie. Serio, przepuszczaj wszystko przez Worda bo tylko siÄ oĹmieszasz ze swoim pseudopowaĹźnym serwisem...
Mam peĹnÄ wersjÄ gry TLC. Pierwsze mapki sÄ zrobione jak jeszcze nie oglÄ daĹem tutkĂłw wiÄc moĹźna mdleÄ xD. NastÄpne sÄ juĹź nieĹşle wykonane. Przynajmniej wedĹug mnie, ale to wy oceniacie. To moja pierwsza gra i nie wyszĹa zbytnio. Obiecuje, Ĺźe nastÄpna bÄdzie juĹź dwa razy lepsza, Ĺźe nikt nie omdleje .
Wiem, Ĺźe pojawiÄ siÄ negatywne komentarze. Ale gdy zagracie na przykĹad w Ghanie czy w innych mapkach to "moĹźe" wam siÄ spodobaÄ. JeĹźeli ktoĹ przejdzie to moĹźe wrzuciÄ screena.
ĹciÄ gnÄ Ĺem demko, nad mapping'iem siÄ nie wyraĹźÄ poniewaĹź bÄdzie on taki jak na gĂłrze, nie usunÄ ĹeĹ tĹa z ikon (iconset'u) OgieĹ w piecu nie ma staĹej animacji... W wielu miejscach sÄ nie dorĂłbki typu brak Ĺciany itp. A gdy chcÄ "opuĹciÄ dom Lary" zaraz po przenosi mnie do menu LoL... MĂłgĹ byĹ to poprawiÄ. OgĂłlnie menu daje radÄ, ale okno umiejÄtnoĹci zastÄ piĹeĹ "---------------" co gdy w to wchodzimy otwiera siÄ nam okno...
Pewnie dosyÄ chaotycznie to napisaĹem i nie zrozumiesz czÄĹci...
________________________ Szukam kogoĹ do grania ze mnÄ w Minecraft Multiplayer przez Hamachi - coĹ wiÄcej w temacie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum