W tym forum bÄdziemy pisali tematy a w tematach zamieszczali zrobione w RPG Makerze scenki ktĂłre mogÄ siÄ przeistoczyÄ wkrĂłtce w serial, jako jeden dĹugi film albo zapowiedzi projektĂłw gier. OczywiĹcie zapowiedzi seriali i filmĂłw teĹź by mogĹy byÄ.
________________________ Nie ma rzeczy niemoĹźliwych, jest tylko brak umiejÄtnoĹci.
UĹźywasz Windowsa 8? JesteĹ Ĺosiem.
Gość is the most intelligent person in the world.
Jak najbardziej ZA. Trailery gier, gameplaye, etc. Dobrze byĹoby mieÄ takie coĹ pod rÄkÄ :)
Ty chyba nie zrozumiaĹeĹ co to ma byÄ. To ma dziaĹ na filmiki w RM. CoĹ typu Spamthirowy bombowiec, Virtua Twierdza, itp. OczywiĹcie filmiki nie muszÄ mieÄ nic wspĂłlnego ze scenÄ , po prostu innych nie znam.
________________________ Nie ma rzeczy niemoĹźliwych, jest tylko brak umiejÄtnoĹci.
JeĹli dziaĹ powstanie do filmikĂłw polecaĹbym 2k3 ale inne tez mogÄ byÄ.
Nie wiedziaĹem, Ĺźe tyle osĂłb bÄdzie na tak
WidzÄ Ĺźe ktoĹ pomyliĹ przycisk NIE z TAK xD
Pozdrawiam
Jestem na tak, bo pomysĹ ciekawy
Najbardziej podoba mi siÄ pomysĹ z serialem, ustalilibyĹmy jakÄ Ĺ kolejnoĹÄ i kaĹźdy robiĹby swojÄ czÄĹÄ wedle upodobania. ^^
W sumie na xp teĹź by siÄ daĹo, bo nowsze makery to gĹĂłwnie grafika i nawet by byĹy Ĺadniejsze (+zaawansowane efekty specjalne przez skrypty typu mode7 ). 2k3 to raczej dlatego, Ĺźe najwiÄcej (wszystkie?) filmikĂłw w nim powstaĹo i to juĹź taka tradycja.
Pomógł: 6 razy Dołączył: 07 Mar 2010 Posty: 261 Skąd: Gliwice
Wysłany: Sro 23 Lut, 2011 16:53
Gameplaye mogĹy by byÄ ale RM-owe (wg. mnie oczywiĹcie)
Jestem na tak
P.S.:
KtoĹ musiaĹ by:
-fundnÄ Ä serwer, lub utrzymywali admini i modzi (by nie byĹo kĹopotĂłw jak z rmxp.pl ),
-zrobiÄ ĹadnÄ szatÄ graficznÄ ,
-zalaÄ materiaĹami stronÄ,
by to byĹa "godna" strona
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum