Ekm... W tym dobrym znaczeniu czy zĹym?! Ale co do gry to to prawda co napisaĹem... MĂłj pierwszy projekt byĹ podobny, tylko ja zakaĹczaĹem Ĺciany... A tak w ogĂłle to zapraszam do komentowania tej gry
________________________ Szukam kogoĹ do grania ze mnÄ w Minecraft Multiplayer przez Hamachi - coĹ wiÄcej w temacie
ZabiĹeĹ, a wĹaĹciwie autor gry to zrobiĹ, w jak najbardziej pozytywnym znaczeniu, bo uĹmiaĹem siÄ co niemiara :D
Powiedz tylko - zostaĹy angielskie nazwy typu "Croft Manor"?
A mĂłj pierwszy projekt? Ĺciany byĹy, drzewka byĹy, ale chary domyĹlne i elementy TileE dorabiane w GIMP-ie
Wysłany: Nie 13 Lut, 2011 15:35
ĹciÄ gnÄ Ĺem 2 minuty temu, zainstalowaĹem, wĹÄ czyĹem i od razu piszÄ, Ĺźe mapy do du*y puste jak cholera! CAĹA REZYDENCJA MOIM ZDANIEM JEST DO "REMONTU"
i dawaj podczas tworzenia listu np. od zipa direxon fix (czy jakĹ tak) bo wyszĹo anto, ze zupe czytam
radze ĹciÄ gnÄ Ä ang rpg makera ^^ - lepszy jest
O Jezu a co was to interesuje jak dla niej jest fajnie to niech tak ma waĹźne Ĺźe jest fajna gra a nie jakaĹ super grafika !! Np. w tibii albo jakoĹ tak nie mĂłwie Ĺźe gram ale grafika tam jest taka Ĺźe nie wiem co (dla niekumatych okropna) a i tak tyle osĂłb gra Ĺźe nieda sie zliczyÄ
________________________ Grafika to nie wszystko...
O Jezu a co was to interesuje jak dla niej jest fajnie to niech tak ma waĹźne Ĺźe jest fajna gra a nie jakaĹ super grafika !! Np. w tibii albo jakoĹ tak nie mĂłwie Ĺźe gram ale grafika tam jest taka Ĺźe nie wiem co (dla niekumatych okropna) a i tak tyle osĂłb gra Ĺźe nieda sie zliczyÄ
Bo w Tibi siÄ gra ze znajomymi i siÄ nie nudzi. ChociaĹź mi siÄ juĹź osobiĹcie znudziĹa
O Jezu a co was to interesuje jak dla niej jest fajnie to niech tak ma waĹźne Ĺźe jest fajna gra a nie jakaĹ super grafika !!
Tutaj nie chodzi o grafikÄ, bo na RTP moĹźna zrobiÄ dobre gry, ale tutaj nie ma zakoĹczonych Ĺcian i wieje pustkami. To jest jeden z wiÄkszych minusĂłw gry.
________________________ ...Amelanduil & FireBlade words will be remembered... ...Amelanduil & FireBlade acts will be remembered... ...Amelanduil & FireBlade never gonna die...
SciÄ gnÄĹem i dziĹ tÄ grÄ ale w Ĺciekach jest za maĹy czas na dojĹcie do tych krat (tam gdzie woda leci jak gejzer) brakuje koĹo 2-5 sek. Nie do przejĹcia
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum