„Gulgan ostrzega: trzÄsienie ziemi, to dopiero poczÄ tek…coĹ nadciÄ ga…niezgĹÄbione, zĹowrogie i peĹne Ĺźalu. Ale jest jeszcze jakaĹ nadzieja – cztery dusze zostanÄ obdarzone ĹwiatĹem, a na ich barkach spocznie los Ĺwiata… „
DoĹÄ cz i Ty, do Lunetha, Arca, Refii i Ingusa – czterech WojownikĂłw ĹwiatĹa, ktĂłrzy wĹaĹnie wyruszyli w dĹugÄ wÄdrĂłwkÄ, ktĂłrej celem jest odparcie potÄgi ZĹa i przywrĂłcenie rĂłwnowagi pomiÄdzy ĹwiatĹem, a CiemnoĹciÄ .
FabuĹa:
Spoiler:
FabuĹa gry, do czego seria zdÄ ĹźyĹa juĹź nas przyzwyczaiÄ – jest do bĂłlu liniowa, a zgubienie siÄ w trakcie zabawy jest praktycznie niemoĹźliwe. Ĺwiat jest podzielony na dwie zasadnicze czÄĹci, z czego jedna osadzona jest wysoko w chmurach (Floating Continent). WÄ tek fabularny jest szczÄ tkowy, ale trzeba braÄ pod uwagÄ fakt, Ĺźe jest to jeden z pierwszych Finali, w ktĂłrych fabuĹa nie byĹa rozbudowana na miarÄ epickiej opowieĹci. Ot – mamy grupkÄ wojownikĂłw ĹwiatĹa, ktĂłrzy muszÄ uratowaÄ Ĺwiat przed ZĹem. Nihil novi.
Mam FF3 na Iphonie wiÄc wiem coĹ o tej grze.MapkÄ zrobiĹeĹ identycznÄ jak w FF3.
Gierka mi siÄ podoba.
OCENA:
FabuĹa:10/10 (graĹem to wiem)
Grafika:5/10 (Dlaczego wszyscy wyglÄ dajÄ tak samo?RóşniÄ siÄ tylko kolorami.W FF3 nie mieli heĹmĂłw tylko wĹosy )
Wzorowanie siÄ na FF3:10/10 (Wszystko identyczne)
OCENA:5- /6
________________________ Gość,do roboty,a nie opisy czytaÄ!
CrasheR ta gra moĹźe nieĹşle zawojowaÄ!podoba mi siÄ!
dajÄ 9.5/10 ,bo nie ma dema
jak dasz demo i bedzie tak fajne jak mi siÄ wydaje to bÄdzie 10/10
oby tak dalej
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum