Projekt zĹy nie jest. Mapy niby zĹe nie sÄ ale charki nie pasujÄ . I moĹźe rĂłb na vx bo maĹo na nim gier wychodzi.
Powodzenia
________________________ ...Amelanduil & FireBlade words will be remembered... ...Amelanduil & FireBlade acts will be remembered... ...Amelanduil & FireBlade never gonna die...
Ja sam uĹźywam kilku grafik z Xp, ale nikomu nie przeszkadza. MoĹźe dlatego, Ĺźe uĹźywam duĹźych charĂłw. U ciebie sÄ duĹźe i maĹe.
________________________ ...Amelanduil & FireBlade words will be remembered... ...Amelanduil & FireBlade acts will be remembered... ...Amelanduil & FireBlade never gonna die...
wĹaĹnie moĹźna zrobiÄ - na rpg makerach naprawdÄ sporo moĹźna zdziaĹaÄ (np stworzenie pac-mana bodajĹźe na xp (tytuĹu nie pamiÄtam)) jednak jest jedno "ale", a mianowicie trzeba do tego czegoĹ wiÄcej niĹź same chÄci i czas gdyĹź jest to doĹÄ pracochĹonne...
Co do samej gry - screeny nie wyglÄ dajÄ tragicznie, a nawet bym powiedziaĹ Ĺźe sÄ ciekawe (fajny np pomysĹ z zaczerwienieniem tĹa podczas poĹźaru - w wielu projektach jest to pomijane), ale ja tam poczekam na resztÄ screenĂłw bo za duĹźo teĹź nie ujawniĹeĹ...
JakbyĹ nie zauwaĹźyĹ to jest Rpg maker VX! Tu nie zrobisz takiej gry. Chyba, ze bÄdziesz doĹwiadczony!
Da sie zrobiÄ nawet strzelaninke!!!!!!
PlatformĂłwkÄ,przygodĂłwkÄ,RPG,strzelaninke,strategie co tylko chcesz!
Rpg Maker rzÄ dzi!!!!!!!!!!!
Na mojej stronie jest strzelanka o nazwie:Commando XP
________________________ Gość,do roboty,a nie opisy czytaÄ!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum