Chyba niewielu czytaĹo mojÄ wypowiedĹş o podkreĹlaniu na czerwono i o zielonym linku...
Cóş, z takim nastawieniem, Ĺźe "On mĂłwi Ĺźe to zĹe, wiÄc ja go nie sĹucham i siÄ focham" nie zajdziesz daleko. JeĹli ktoĹ ci mĂłwi, Ĺźe coĹ jest sĹabe, to w jego odczuciu to jest sĹabe. A Ĺźe kaĹźdy, kto komentuje grÄ jest potencjalnym graczem, to w gusta graczy trzeba trafiÄ - temu sĹuĹźy krytyka. SĹuchaj krytyki, poprawiaj wytkniÄte bĹÄdy i ucz siÄ na nich, nie obraĹźaj siÄ na caĹy Ĺwiat, z powodu wyraĹźenia przez kogoĹ swojej opinii...
Cóş, z takim nastawieniem, Ĺźe "On mĂłwi Ĺźe to zĹe, wiÄc ja go nie sĹucham i siÄ focham" nie zajdziesz daleko. JeĹli ktoĹ ci mĂłwi, Ĺźe coĹ jest sĹabe, to w jego odczuciu to jest sĹabe. A Ĺźe kaĹźdy, kto komentuje grÄ jest potencjalnym graczem, to w gusta graczy trzeba trafiÄ - temu sĹuĹźy krytyka. SĹuchaj krytyki, poprawiaj wytkniÄte bĹÄdy i ucz siÄ na nich, nie obraĹźaj siÄ na caĹy Ĺwiat, z powodu wyraĹźenia przez kogoĹ swojej opinii...
PodpisujÄ siÄ pod tym. Nikt nie chce ciÄ obraziÄ a nawet przeciwnie, chcemy ci pomĂłc aby twoje mapki byĹy lepsze.
ZaĹoĹźyĹem ten temat,poniewaĹź chciaĹem siÄ podzieliÄ mojÄ grÄ .Ale jak wy piszecie jakieĹ tam posty nie na ten temat tzn.Piszecie na temat krytyki,a nie gry.JeĹli ktoĹ nie zrozumiaĹ to niech napiszÄ komentarz.
Pomógł: 20 razy Dołączył: 19 Mar 2010 Posty: 421 Skąd: Reykjavik
Wysłany: Sro 02 Mar, 2011 16:03
czĹowieku jeĹli ci nie odpowiada krytyka to to forum nie jest dla ciebie
zakĹadajÄ c tutaj temat musisz liczyÄ siÄ z tym ze ktoĹ to oceni
co ty myĹlisz ze twĂłj projekt jest super wystrzaĹowa grÄ ? nie kaĹźdy tak sÄ dzi i ma prawo to napisaÄ!
czĹowieku jeĹli ci nie odpowiada krytyka to to forum nie jest dla ciebie
zakĹadajÄ c tutaj temat musisz liczyÄ siÄ z tym ze ktoĹ to oceni
co ty myĹlisz ze twĂłj projekt jest super wystrzaĹowa grÄ ? nie kaĹźdy tak sÄ dzi i ma prawo to napisaÄ!
No przecieĹź wiem!
Nie piszcie niczego wiÄcej na temat krytyki!
CzĹowieku? Jak nie piszcie na temat krytyki tylko na temat gry? PrzecieĹź komentarze do niej z natury sÄ jej ocenÄ ! Co mam o niej innego pisaÄ? Mam jej nie oceniaÄ, ale jÄ komentowaÄ? Podaj proszÄ konkretny przykĹad komentarza, ktĂłry tyczyĹby siÄ gry, a nie oceniaĹ jej, proszÄ, zaproponuj jakiĹ przykĹad
Cytat:
PS.Bo siÄ zabijÄ.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum