Marauna: Serce Bogini
MoĹźe napomknÄ od razu, Ĺźe jest to mĂłj czwarty projekt.
Screenshots:
Spoiler:
Na razie tylko tyle, jak zrobiÄ wiÄcej mapek to dodam.
FabuĹa:
GĹĂłwnÄ bohaterkÄ jest mĹoda niewolniczka Maura (ma ona okoĹo 15-16 lat). Marzy o odkrywaniu Ĺwiata i podróşach do odlegĹych krain, ale niestety nie ma takiej moĹźliwoĹci - w Lu-Adren niewolnicy nie mogÄ opuszczaÄ miasta. OczywiĹcie trzeba jej w tym pomĂłc, co okazuje siÄ wcale nie byÄ takie Ĺatwe, bo sÄ trudnoĹci choÄby z przedostaniem siÄ do Ĺodzi.
Gdy uda nam siÄ opuĹciÄ miasto (a sÄ dwie moĹźliwoĹci, ktĂłrych na razie nie bÄdÄ zdradzaÄ) trzeba dotrzeÄ do stolicy, a z niej do...
No wĹaĹnie. Trzeba wybraÄ - do koĹcioĹa, do krĂłla czy nie cackaÄ siÄ z poznawaniem ludzi i od razu znaleĹşÄ pracÄ?
Spoiler:
JedynÄ roĹźnicÄ w wyborze jest klasa (koĹcióŠ- uzdrawiaczka, krĂłl - wojownik, praca - zĹodziej)
Jest teĹź inny wybĂłr - ale moĹźliwy bÄdzie dopiero, gdy przejdziemy juĹź grÄ.
GĹĂłwnym zadaniem w grze jest poczÄ tkowo zwiedzenie kaĹźdej krainy Wysp Gaverta.
Później jest to takĹźe (nie obowiÄ zkowe, aby przejĹÄ grÄ, ale...) uratowanie Horonii (patrz - screenshots) przed zalaniem oraz poznanie prawdziwej toĹźsamoĹci Maury.
Skrypty:
- Mog Basic Menu Plus V 1.0
By Moghunter
korekta SaE
- Ikona zĹotej monety w Menu
By MikauSchekzen
By GameBaker
- Uzdrawianie z kaĹźdym poziomem
By Woratane
- Ceny kontrolowane
By Marcin
- HP Przeciwnika
By Jens009
- MOG HUD Equip V1.1 VX
Autor XP: Moghunter
PrzeĹoĹźone na VX przez Ayene
WiÄkszoĹÄ zasobĂłw zostaĹa znaleziona w intenecie.
CaĹa gra jest tworzona przeze mnie.
Recoloring kilku postaci zostaĹ wykonany teĹź przeze mnie.
Pomógł: 4 razy Dołączył: 30 Sty 2011 Posty: 60 Skąd: Du Weldenvarden
Wysłany: Wto 08 Mar, 2011 18:32
Super. TroszkÄ zapeĹnij mapki roĹlinami i kamieniami, trawÄ teĹź dodaj. Ale pomysĹ i fabuĹa super (teĹź jestem z Krakowa ).
________________________ WygrajGry.pl http://wygrajgry.pl/ref/228569 Zgarniaj oryginalne gry komputerowe za darmo!
WeĹş udziaĹ w konkursie i wygrywaj najnowsze gry takie jak:
Cytat:
- Far Cry 3
- Assassin's Creed 3
- Call of Duty: Black Ops 2
- Medal of Honor: Warfighter
- Need for Speed: Most Wanted
Pomógł: 4 razy Dołączył: 30 Sty 2011 Posty: 60 Skąd: Du Weldenvarden
Wysłany: Wto 08 Mar, 2011 20:02
NIEE!!! siostra mi wyĹÄ czyĹa gdy byĹo 96%
________________________ WygrajGry.pl http://wygrajgry.pl/ref/228569 Zgarniaj oryginalne gry komputerowe za darmo!
WeĹş udziaĹ w konkursie i wygrywaj najnowsze gry takie jak:
Cytat:
- Far Cry 3
- Assassin's Creed 3
- Call of Duty: Black Ops 2
- Medal of Honor: Warfighter
- Need for Speed: Most Wanted
Mianowicie ostatnie dwie linijki, taki bĹÄ d mi wyskakuje, gdy otwieram grÄ:
Spoiler:
?????'TEXT' ? 1083 ??? SyntaxError ????????
Darkonix napisał/a:
Mapa ktĂłra jest na screenie nie jest zbyt dobra lecz taka kwadratowa. Pomimo to zagram.
Ostrzegam, Ĺźe Title jest niedopracowany (bardzo, to jest taki... Title Roboczy raczej ^^")
Jest zrobione tylko jedno miasto i wejĹcie do fazy snu (tj. drugiego Ĺwiata wymyĹlonego przez bohaterkÄ) nie dziaĹa.
Pomógł: 8 razy Dołączył: 07 Maj 2010 Posty: 278 Skąd: z Arvorii.
Wysłany: Wto 08 Mar, 2011 20:26
Na przyszĹoĹÄ. Jak juĹź zrobisz demko to najlepiej jest najpierw np. wywaliÄ wszystkie muzyki ktĂłrych nie uĹźywasz, zeby to nie zajmowaĹo jakieĹ 100 mb. Chyba, Ĺźe gra tyle zajmuje to bym siÄ zdziwiĹ .
Ale ogĂłlnie gra moĹźe byÄ? ProszÄ podawaÄ w skali 0-10, bardzo chÄtnie usĹyszÄ co siÄ podoba i co nie, szczegĂłlnie czy sÄ jakieĹ problemy lub coĹ nieudanego ^^.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum