R.I.P - Nazwy sÄ dlatego napisane Ĺźe ultimateam nie jest jedynÄ stronÄ na ktĂłrej umieszczaĹem screeny i nie zawsze pisaĹem co to jest ;]]
[ Dodano: Sob 06 Lis, 2010 10:43 ]
A wiÄc obiecaĹem Ĺźe napiszÄ FabuĹe wiÄc proszÄ:
FABUĹA:
Spoiler:
Tak wiÄc:
Naruto przechodzi trudne chwile po ucieczce Sasuke, tak jak w Anime wykonuje misje, Sasuke ciÄĹźko trenuje pod okiem Orochimaru by mĂłc zabiÄ swego odwiecznego wroga Itachiego. Naruto I Sasuke pokonujÄ wiele wrogĂłw(bosĂłw) a na koĹcu gry dojdzie do finaĹowego starcia i to od nas zaleĹźy ktĂłry wygra gdyĹź wybierzemy sobie strone (dobrÄ lub zĹÄ )
PoczÄ tkowe misje zaczynamy Uzumakim, lecz później moĹźemy usunÄ Ä go z druĹźyny i wybraÄ sobie swoich ulubieĹcĂłw spoĹrĂłd 40 postaci. Tylko najwaĹźniejsze misje wykonujemy z naszym Uzumakim w druĹźynie. Po kilku misjach widzimy losy Sasuke jak trenuje. Nim takĹźe moĹźemy odblokowaÄ sobie postacie takie jak. Orochimaru, Kabuto czy np Kimmimaro. Sasuke bÄdzie w grze walczyĹ z takimi postaciami jak Kisame, Deidara, Sasori, Itachi i na koĹcu Naruto. Po ostatecznej walce okaĹźe siÄ Ĺźe oboje cudem przeĹźyjÄ i wtedy zakoĹczy siÄ gra Naruto Arena RPG i zacznie siÄ Shippuuden Arena RPG, w ktĂłrej na nowo bÄdziemy odblokowywaÄ postacie, bÄdzie ich okoĹo 60 wiÄc myĹlÄ Ĺźe bÄdzie duĹźo grania. Za godzinÄ dam screeny, gdyĹź zmieniĹem charaktersy wszystkich postaci dziÄki
mati1332 - DziÄkuje ci ps. Dam ciÄ do creditsĂłw
To by byĹo na tyle DziÄkuje
[ Dodano: Sob 06 Lis, 2010 11:17 ]
Spoiler:
Shot at 2010-11-06
Spoiler:
Shot at 2010-11-06
Spoiler:
Shot at 2010-11-06
Spoiler:
Shot at 2010-11-06
O TO NARAZIE SCREENY Z GRY NIEDĹUGO DODAM SCREENY Z Chaptera II: Trening Sasuke
[ Dodano: Sob 06 Lis, 2010 11:18 ]
Aha ZapomniaĹem dodaÄ :
Title - mati1332
Prosze oceniaÄ caĹy projekt a nie jeden screen. Ta mapka i tak jest juĹź przerobiona( wyglÄ da caĹkiem inaczej) i nie rozumiem dlaczego avek nie moĹźe byÄ nad tekstem, wedĹug mnie to wcale Ĺşle nie wyglÄ da ;]
OdĹwieĹźam
Oceniajcie projekt
Jutro nowe screeny.
UWAGA: Demko zostanie wydane okoĹo za 2-3tyg.
JeĹli chcesz zagraÄ wczeĹniej zapisz siÄ na beta testera na www.japanime.npx.pl
Jak tak patrze na tÄ gre to od razu wyglÄ da dla mnie jak Shippuden RPG. Taki sam skrypt walki (teĹź go mam), obrazki identyczne jak tam... A tak wogule gierka spoko .
Jak tak patrze na tÄ gre to od razu wyglÄ da dla mnie jak Shippuden RPG. Taki sam skrypt walki (teĹź go mam), obrazki identyczne jak tam... A tak wogule gierka spoko .
Mylisz siÄ. Gra bÄdzie caĹkiem inny bo bÄdziesz mĂłgĹ zagraÄ kazdym z ponad 40 postaci z naruto, nie tylko naruto. Naruto jest podstawÄ w druĹźynie aby utrzymaÄ jakÄ kolwiek fabuĹÄ, a reszte druĹźyny wybierasz sobie sam z postaci jakie odblokujesz za misje.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum