Pomógł: 1 raz Dołączył: 08 Wrz 2011 Posty: 35 Skąd: Ruda ĹlÄ ska
Wysłany: Wto 13 Wrz, 2011 16:41
Wojwonik Gindaru
Wojownik Gindaru
Opis:
SÄ dwa kontynenty Imper i Gindar. Kontynentem Imper krĂłlujÄ orki, a Gindar naleĹźy do ludzi.
Od czasu wielkiej bitwy miÄdzy ludĹşmi, a orkami, ktĂłra byĹa 20 lat temu panuje pokĂłj.
Lecz orkowie wywoĹali wojnÄ AtakujÄ c miasto Throndar. Nasz bohater bÄdzie walczyĹ za kontynent i ludzi, ale napotka wiele przygĂłd i przeszkĂłd. I czy mu siÄ uda?
Skrytpy:
- Skrypt CMS ( Ĺrodkowe Menu ) by SteveMariano
- Game Over Menu by Moon$
- HUD by Marlos Gama
- DzieĹ i Noc by KGC
- Menu System Options ( Nie znam autora )
- ABS by Vlad
- Save Game Folder by TagTeam
- Shadow by Minto
Kiedy bÄdzie DEMO?:
- Tego sam nie wiem, ale wydaje mi siÄ Ĺźe w listopadzie bÄdzie.
FabuĹa doĹÄ... Huh... No taka... No jest, po prostu jest. FabuĹa jest. Kropka. Nic wiÄcej o niej powiedzieÄ nie moĹźna, bo ona tylko istnieje.
Skrypty? NiezĹy dobĂłr, nie powiem. Acz gorzej z grafikami - jedziesz na podstawowych. WĹaĹciwie to chyba tylko windowskin zmieniĹeĹ...
Tilesety rĂłwniez podstawowe, zdecydowanie in minus. Chyba jedyna dobra gra na RTP jakÄ widziaĹem, to OpowieĹci z Asgun... Mapki same w sobie niby Ĺadne i schludne, ale...
MyĹlaĹem, Ĺźe pani Perspektywa moĹźe spokojnie leĹźeÄ w grobie, bo juĹź tyle kaszanek na UF jÄ zabiĹo. Teraz jednak ponownie obraca siÄ w grobie widzÄ c schodki w tym domu
MoĹźe coĹ z tego byÄ, gdyby nie ta nijakoĹÄ. Bo fabuĹa jest. Mapki sÄ . Ale epitetĂłw do nich nie da rady znaleĹşÄ, ta gra po prostu jest. Niczym nie zaskakuje, nie jest niczym nowym... Istnieje, ot co.
Nie nie mam. Ale z tymi kartoflami to byĹa beznadzieja. KtoĹ to wydaĹ na poczÄ tku sierpnia, fabuĹa taka Ĺźe jakiĹ dzieciak szuka worku z ziemniakami. A co do gry nawet pogram, bo mnie zachÄca sam tytuĹ nie wiem czemu.
Za bardzo siÄ przejmujesz opiniami innych, przez to moĹźesz straciÄ wolÄ twĂłrczÄ . Tak, gra jest w porzÄ dku i fabuĹa rĂłwnieĹź moĹźe byÄ. Wszystko zaleĹźy od ambitnie lub nijak przedstawionej gry. Powodzenia
Pomógł: 2 razy Dołączył: 23 Paź 2010 Posty: 129 Skąd: Samo dno piekieĹ.
Wysłany: Pią 16 Wrz, 2011 20:18
MoĹźe ja.
Gra zapowiada siÄ (jak dla mnie) na maĹy hicior. tylko tak jak powiedzieli moi przedmĂłwcy, przydaĹy by siÄ inne grafiki (grafika bohatera jest fajna). ProponujÄ jeszcze skrypt Thomas edison dziÄki ktĂłremu nadasz "tajemniczoĹci" i klimatu niektĂłrym mapom
Moja ocena: 7,5/10
ps. proszÄ nie rezygnuj z tego projektu.
Pozdrawiam Aruka21
________________________ MĂłj aktualny projekt: Edeon
Oto link:http://www.ultimateam.pl/viewtopic.php?p=73129#73129
Zyska SĹawÄ KrĂłlem BÄdzie,
Kto SiÄ UĹwiadomi We Ĺnie,
Kto ZdobÄdzie Szczyt W BĹÄkicie,
BÄdzie Tym Co Jest Na Szczycie.
Pomógł: 1 raz Dołączył: 08 Wrz 2011 Posty: 35 Skąd: Ruda ĹlÄ ska
Wysłany: Nie 18 Wrz, 2011 14:39
Nowe Skrypty:
Thomas Edison VX by BulletXt
PodziaĹ przedmiotĂłw by Ozzma
Muzyka:
World of Warcraft
Heroes and Magic IV i V
The Witcher ( WiedĹşmin )
World of Goo
WielkoĹÄ przy wszystkich modyfikacjach i 24 mapach:
106 Mb
Non RTP
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum