WTF ? 40 map i pĂłĹgodziny gry ? I jeszcze to porĂłwnanie do Gothicka. MoĹźe trochÄ za wysokie progi ? Gdyby nie ten czas gry, to jedna z ciekawszych gier.
Pomógł: 26 razy Dołączył: 25 Wrz 2011 Posty: 236 Skąd: ty siÄ tu wziÄ ĹeĹ?
Wysłany: Sob 01 Paź, 2011 08:07
Solo Lee napisał/a:
Ja wymieniÄ 5 wad abs:
1) RUBY
2) RUBY
3) RUBY
4) RUBY
5) RUBY
Dlaczego usunÄ ĹeĹ skile?Walka bÄdzie ograniczaĹa siÄ do bezmyĹlnego naciskania jednego klawisza?Jeszcze tylko w kilka takich gier pogram i moja klawiatura zostanie bez klawisza ataku.
Pomógł: 1 raz Dołączył: 08 Wrz 2011 Posty: 35 Skąd: Ruda ĹlÄ ska
Wysłany: Sob 01 Paź, 2011 12:52
Moim zdaniem ta gra z Skillami bÄdzie zbyt Ĺatwa...
Popieram gwrona1 Ruby to Ĺźaden minus.
NaprawiÄ to z tymi 40 mapami i wiÄkszym czasem gry...
Aha!!!!
ja przechodzÄ grÄ w jakieĹ 30 minut wam to moĹźe zajÄ Ä 15 minut dĹuĹźej...
Ja znam gdzie co i jak... a wy nie....
Np. jest moment Ĺźe trzeba odgadnÄ Ä HasĹo. Mi zajÄĹo to 20 Sekund bo je znam a wam moĹźe z 5 minut
Trzeba znaleĹÄ Domek ja wiem ktĂłry to wam to moĹźe zajÄ Ä dĹuĹźej...
Pomógł: 26 razy Dołączył: 25 Wrz 2011 Posty: 236 Skąd: ty siÄ tu wziÄ ĹeĹ?
Wysłany: Sob 01 Paź, 2011 12:58
ReyosPL napisał/a:
Moim zdaniem ta gra z Skillami bÄdzie zbyt Ĺatwa...
E tam.graĹem w coĹ takiego ze skillami i wcale nie byĹo tak Ĺatwo.Czasami musiaĹem z 3 razy nawalaÄ z umiejÄtnoĹci i dopiero przeciwnik padĹ...
No wĹaĹnie. Dlatego przed oszacowaniem czasu gry ,nie gra siÄ samemu,bo jak wspomniaĹeĹ ty juĹź jesteĹ "OgarniÄty we wszystkim",ale daje siÄ komuĹ z otoczenia: bratu,siostrze,koledze itp. NastÄpnie pisze siÄ ile czasu zajÄĹo im przejĹcie tego.
ale daje siÄ komuĹ z otoczenia: bratu,siostrze,koledze itp.
lub testerowi :P
OgĂłlnie projekt zapowiada siÄ ambitnie, mapy przy dociÄ gniÄciu, dodaniu paru dodatkĂłw ( Thomas Edition, Shadow itd. ) mogÄ byÄ bardzo Ĺadne. Zarzucaj w miarÄ czÄsto screenami, Ĺźeby zachÄciÄ do grania :)
Szczerze to ja juĹź gdzieĹ te screeny.... Hmmm... Aha juĹź wiem.
Dobra co do screenĂłw to mogÄ byÄ ,ale ten dom na 6 screenie jest dosyÄ pusty, a miasto Thondar jest takie no 'suche' ...
Czekam na dalsze wieĹci z gry.
Tak apropo ,to dobrze zrobiĹeĹ Ĺźe siÄ pozbyĹeĹ tego 'dnia i nocy'.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum