Ojojojoj. Nie wyszĹo Ci. Ok. Lecimy z ocenianiem:
FabuĹa:
Spoiler:
No cóş... rozpisali siÄ inni. Jak oni mĂłwiÄ: Szara, po raz ktĂłryĹ tam taka jest, maĹo wyjaĹnione itp.
Mapy:
Spoiler:
DuĹźy plus bo nawet Ĺadne. Takie... Realistyczne
Bugi:
Spoiler:
Oj, duĹźo tego, duĹźo panocku. Zaczynamy grÄ... Ja zdobyĹem 99 heĹmĂłw i je zaĹoĹźyĹem podobnie jak miecz. Czemu nie miaĹem ich zakĹadaÄ? Dalej... NPC NIE REAGUJÄ NA MNIE. To najwiÄkszy bĹÄ d. POSTACIE MUSZÄ MĂWIÄ. Np. jak bym ci przyfasoliĹ 100 razy mieczem to byĹ siÄ odezwaĹ, no nie? Ok. Drzwi. Powinno byÄ czarne pole. Ja nawet znalazĹem takie ktĂłre siÄ TYLKO otwierajÄ . OgĂłlnie. ChciaĹem iĹÄ do kowala, a mnie wywaliĹo... Na sklepie! A sam sklep z broniÄ to... Nie ocenie, bo wywala errora.
I zabezpieczenia. Cóş u Ciebie wystarczyĹoby wkleiÄ plik z grÄ . Musisz lepiej chroniÄ swoje gry. OCENA: 4,9/10
Pomógł: 1 raz Dołączył: 08 Wrz 2011 Posty: 35 Skąd: Ruda ĹlÄ ska
Wysłany: Wto 01 Lis, 2011 09:58
Hej mĂłwiĹem Ĺźe wszystkie bugi naprawione. Ale jeszcze nie wrzuciĹem nowego demka.
Aha bÄdzie dĹuga przerwa w robieniu, poniewaĹź mi komputer siÄ zepsuĹ a na laptopie nie mam RPG Maker'a i nie mam nawet projektu gry.
Nie poprawiĹ teĹź buga z drzwiami w pierwszej wiosce.
W MieĹcie zaĹ, wszystkie drzwi komentuje tekstem "zamkniÄte". Drzwi do tego domku z tarczÄ (pĹatnerz?) siÄ otwierajÄ , jest nawet czarne pole! Ale wejĹÄ siÄ nie da.
Do kowala nawet nie zaszedĹem, czy by siÄ znĂłw sklep wykrzaczyĹ, bo... Bo po wejĹciu na gĂłrÄ mapki po prostu mi siÄ gra wywaliĹa o.O
No i jeszcze ten wymuszony fullscreen... DaĹbyĹ wybĂłr, bo na moim monitorze obraz jest tak rozciÄ gniÄty i rozmazany, Ĺźe...
OgĂłĹem poprawiĹeĹ chyba tylko te miecze
Wysłany: Pią 04 Lis, 2011 16:16
No dobra postaraĹem siÄ i zrobiĹem Face do obywatelĂłw miasta.
Ale bÄdÄ problemy z projektem. Komp nie chce dziaĹaÄ dobrze i gdy testujÄ gry to tak mruga ekran i nic nie widze.
Wysłany: Sob 05 Lis, 2011 08:39
Ale jeszcze wczeĹniej wszystko byĹo super teraz miaĹem problem z komputerem i teraz mruga
EDIT:
O.O to dziaĹa :0
WrzucÄ dzisiaj nowe Demko:
- Rozmowy z Obywatelami w pierwszej czÄĹci miasta
- Lepszy klimat rzezi w wiosce.
A w nastÄpnym demie bÄdzie ( Dodam je gdzieĹ za Tydzien)
- Rozmowy w caĹym mieĹcie.
- Mozna bÄdzie wejĹÄ do niektĂłrych domkĂłw
- Kontynuacja historii gry.
PS:
DEMKA bÄdÄ w maĹym oknie :D
Wysłany: Pon 07 Lis, 2011 15:33
Czemu odkÄ d wrzuciĹem nowe Demko nikt sie nie wypowiedziaĹ?
CzyĹźby zamurowaĹo was z wraĹźenia?
Lub z rozczarowania?
Albo demko jest dobre Ĺźe nie ma mu czego zarzuciÄ?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum