DokĹadnie tak... SÄ dziĹem, Ĺźe wpĹywa na to skrypt CategorizeItem - wywaliĹem go, nie pomaga.
SÄ dziĹem, Ĺźe to Skills Restrictions - wywaliĹem, nadal nic.
Nie mam Ĺźadnego skryptu na to, by broĹ uĹźywaĹa skilli.
UmiejÄtnoĹci nie wyĹwietlajÄ siÄ ani w menu, ani w trakcie walki. Nie ma nawet stosownej opcji, by je wybraÄ. Ma ktoĹ pomysĹ, co siÄ dzieje?
Wybaczcie doublepost, ale wciÄ Ĺź mam ten sam problem. Nie waĹźne ktĂłrej umiejÄtnoĹci nie dodaĹbym sobie eventem, czy przedmiotem - nie mam jej w menu. W menu umiejÄtnoĹci nie mam teĹź nawet ich kategorii, okienko podpowiedzi teĹź jest puste...
Wysłany: Sob 24 Mar, 2012 07:45
Dodaj bohaterowi do uĹźycia jakiĹ rodzaj umiejÄtnoĹci.
np. dajesz bohaterowi super hiper podpalenie ktĂłre ma byÄ w kategorii magia, to dajesz bohaterowi do uĹźycia kategoriÄ magia
________________________ po co to kopiujesz? ;d
Spoiler:
Fakty:
1.Widzisz mĂłj podpis
2.JesteĹ w internecie
3.Czytasz
4.Siedzisz przy komputerze
5.JesteĹ na UltimaForum
6.TwĂłj nick to Gość
kiedys tu bylo fajniej... coz gospoda rma forever
chwala tym ktorzy nadal robia w 2k
Wielkie dziÄki! NaprawdÄ wiele siÄ muszÄ o Ace nauczyÄ, sÄ dziĹem, Ĺźe dajÄ c te skille klasie nie muszÄ dawaÄ aktorowi, ale cóş...
PomĂłgĹ leci, do zamkniÄcia
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum