Witam od dĹuĹźszego czasu zmagam siÄ ze skryptem ze strony Victor Engine http://victorscripts.word...ed-battle-full/ nigdzie nie mogÄ znaleĹşÄ dema ani zadnego tutoriala ,jedynie co jest to user manual na stronie twĂłrcy lecz mam wielkie trudnoĹci z rozszyfrowaniem tego o co tu chodzi , prĂłbuje na wszystkie sposoby ;/
dema nie znajdziesz (byĹ wiedziaĹ czemu jakbyĹ przeczytaĹ caĹy user manual) chyba Ĺźe ktoĹ wrzuci wĹasne demo a tutorial zrobiĹ Victor Sant (chodzi o User Manual).
A skrypt nie jest taki trudny jak sie wydaje, zrĂłb demko sam, wklej potrzebne skrypty skonfiguruj je i bÄdzie dziaĹaÄ bez problemĂłw
A jeĹźeli chcesz robiÄ wĹasne skille to przeanalizuj dokĹadnie przykĹadowego skilla w "User Manualu"
bez tego nie ruszysz.
mi to zajÄĹo trochÄ czasu zanim zaczÄ Ĺem robiÄ wĹasne skile
te skrypty wklej do demka:
- Victor Engine Basic Module
- Victor Engine - Animated Battle
- Victor Engine - Actors Battlers
User manual przeczytalem i wiem ze autor nie ma zamiaru robic dema , wlasnie mam problem z konfiguracja nie moge znalezc jak uruchomic ten skryp , wklejenie samych skryptow nic nie da , troche trzeba sie z tym pobawic , niestety nie jestem orlem z angielskiego i trudno mi zrozumiec duzo rzeczy z user manuala
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum