Pomógł: 1 raz Dołączył: 15 Paź 2011 Posty: 39 Skąd: Verra w Helladonie
Wysłany: Czw 29 Mar, 2012 16:58
I jeĹźeli nie poprawisz tematu wg. regulaminu, moĹźesz dostaÄ ostrzeĹźenie, proste? Przeczytaj regulamin, albo nie wrzucaj wogĂłle. Niezgodne z regulaminem.
Kosz, warn wysokoĹci 2 oraz link do regulaminu proponujÄ mu sprezentowaÄ
ObejrzaĹem kawaĹek filmiku i co..? JuĹź Pokestwor miaĹ lepszy title... Co to uĹşwa ma byÄ? Nawet siÄ obrazka nie chciaĹo z neta ĹciÄ gnÄ Ä?
Mapping? Tu siÄ naleĹźy pochwaĹa. Mapki lepsze niĹź w "Strarzniku". No, ale gorsze niĹź w Kartoflach, czy Miasteczku Nowoczesnym, wiÄc i tak woĹa to o pomstÄ do nieba.
I jeszcze "Najlepsza gra RPG"? Ok, czekam, aĹź przebijesz Two Worlds II, Skyrima i Gothica razem wziÄte. Dajesz, czekam.
Wysłany: Czw 29 Mar, 2012 18:06
Wiesz, ja wĹaĹciwie nie wiem, czy w ogĂłle, ktoĹ patrzy na inne projekty, by sprawdziÄ jak gra porĂłwnuje siÄ do tej innej. GoĹciu, to co przedstawiĹeĹ, to coĹ dziwnego, naprawdÄ jesteĹ jednym z tych "dzieci", oczywiĹcie nie mam na myĹli nikogo uraziÄ, ale jednak jest to prawdÄ . Gra nie jest lepsza, moĹźe od "Pokestwor" jak to okreĹliĹ Angius, ale zapamiÄtaj, jeĹźeli wrzucasz pierwszy swĂłj projekt, to go nawet nie wrzucaj! Pozdrawiam.
PS: Nie myĹl, Ĺźe ktoĹ zagra w to na "sucho", czyli w sposĂłb, ze dajesz linka, nie waĹźne czy to filmik, waĹźne, Ĺźe musi byÄ OPIS!
Finwe sprawdzi, to masochista.
<szeptem>PonoÄ graĹ w Miasteczko Nowoczesne...
PS. ProszÄ autorĂłw Miasteczka i Kartofli o wybaczenie w sprawie mappingu. Ale po prostu Kartofle i Miasteczko do dla mnie synonim kiczu, wstydu i gry, ktĂłra powinna zostaÄ wydana z wielkim czerwonym napisem "UWAGA, TO NIE GRA, TO PARODIA", wiÄc automatycznie nasunÄĹy mi siÄ jako antyprzykĹÄ d.
PopatrzyĹ na ekran swojego kompa.
ZĹapaĹ myszkÄ i wyĹÄ czyĹ tÄ grÄ.
ZalogowaĹ siÄ na UF i napisaĹ odpowiedĹş.
KrĂłtki komentarz:
Spoiler:
DĹugi komentarz:
Ok, zacznijmy...
Najpierw Title:
Wstaw tam JAKIKOLWIEK obrazek.
Sam tekst nie wystarczy. W dodatku dopisek
"The best rpg game" jest... Dziwny.
Gdyby byĹ the best nie miaĹby takiego title'a!
Mapping dziwny, stoĹki nocne ( stoĹki obok Ĺóşka )
jako krzesĹa, most jako stĂłĹ.
Ok, chcemy wyjĹÄ...
I najbardziej irytujÄ ce pytanie:
"Czy chcesz opuĹciÄ lokacje?"
CzĹowieku, jak ktoĹ podĹazi pod drzwi
i klika, to ON CHCE TO ZROBIÄ!
Ok, dalej.
Miasto wykonane jakoĹ.
Nie ma dostÄpu do wiÄzienia, chyba trza pokonaÄ
bossa w jakimĹ budynku. I tu ujawnia siÄ to, Ĺźe gra
jest za KRĂTKA! Mamy 3 przeciwnikĂłw w sumie:
-Klown
-KrĂłlowa Cyrku (Boss)
-Motyl
Ale najgorsze jest to,
Ĺźe MOTYL JEST SILNIEJSZY TU OD KLOWNA!
Nie widziaĹem Ĺźeby trzeba byĹo walnÄ Ä klowna
4 razy by padĹ a motyla 10 lub wiÄcej by padĹ!
A po za tym - dialogi.
Ludzie mĂłwiÄ 3 wiadomoĹciami po jednej linijce...
ZA DUĹťO WIADOMOĹCI, ZA MAĹO TREĹCI.
A po za tym byĹo zdanie o jakichĹ B i B2 co
na jednym lecÄ lepsze looty a na drugim teĹź fajne itemy.
Co to jest B i B2?
A po za tym - nazwaĹeĹ miksturÄ potem.
Normalnie w gwarze graczy moĹźe byÄ,
ale NIGDY w grze! Nigdy, nigdy, nigdy!
WyglÄ da to nieprofesjonalnie...
Ja tam myĹlÄ Ĺźe ta gra przyciÄ gnie
tylko sadomasochistĂłw takich jak ja...
Nie radzÄ graÄ...
ChciaĹbym wszystkich przeprosiÄ. WstawiĹem nie tÄ rzecz .Finwe jak byĹ nie zauwaĹźyĹ tam masz dalej jeszcze wilki, ale mniejsza z tym i tak nie to wstawiĹem.ProszÄ o usuniÄcie tematu.
Finwe uwaĹźaj Ĺźebym ja CiÄ nie zjechaĹ. Tylko taki kozak jesteĹ w necie. Wy nie rozumiecie ,Ĺźe wrzuciĹem zĹy plik. Jak juĹź napisaĹem za parÄ dni dodam juĹź ten dobry i bÄdziecie mogli oceniÄ.Wtedy przyjmÄ wszystkie rady i uwagi.
Kozak nie kozak. On ma racje. Zreszta gameplay mowi sam za siebie, a Finwe (tak sie chyba pisze) to czlowiek (chyba ze kosmita) z elity makera na forum wiec jak cos to ty sam kozacz do mniej doswiadczonych jak juz musisz np. Mnie, ale nie do niego
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum