Pomógł: 6 razy Dołączył: 04 Kwi 2010 Posty: 61 Skąd: z pod wodospadu
Wysłany: Wto 10 Kwi, 2012 18:29
Dark Island
Hejo! CzeĹÄ! Siemandero!
Znowu zaczynam nowy projekt, mam nadziejÄ, Ĺźe go skoĹcze!
FABUĹKA!
Spoiler:
ZaczÄĹo siÄ to jakieĹ 10 lat temu, miaĹo nam to pomĂłc w walce z orkami, a okazaĹo siÄ najgorszÄ rzeczÄ w naszym Ĺźyciu. Pewien mag, Sorates, rzuciĹ potÄĹźne zaklÄcie na naszÄ wyspe, dziÄki niemu nasi polegli ĹźoĹnierze mieli zmartwychstaÄ, i powiÄkszyÄ naszÄ szanse na wygranÄ . Lecz niestety nie powiodĹo siÄ. Na wyspÄ spadĹa straszna zaraza, orkowie wygrali wojne, a na naszych ziemiach osiedliĹy siÄ przeróşne monstra, zapanowaĹa wieczna ciemnoĹÄ.
Ludzie schowali siÄ w jaskiniach i starych kopalniach i ukrywajÄ siÄ tam do dziĹ z nadziejÄ , Ĺźe to caĹe zĹo kiedyĹ minie.
SZKRINSZOTY :
Spoiler:
PoczÄ tek gry, gĹĂłwny bohater wraz z przyjacielem przy ognisku na bagnie.
BAgna z edytora
Kopalnia zamieszkana przez ludzi (nieskoĹczona)
SKRYPCIOOORY!
Walka w czasie rzeczywistym
Thomas Edisson
Meni Jednoosobowe
(RESZTA SKRYPTĂW JEST W TRAKCIE SZUKANIA ! :D )
Wiem, Ĺźe ten projekt nie jest jakiĹ supermegaprodobry ale chce przynajmniej jeden projekt wykonaÄ w peĹni, wiÄc napisaĹem prostÄ fabuĹÄ i tyle.
BohaterĂłw opiszÄ jak wszystkich wymyĹle i napiszÄ sobie w zeszyciku :D
Oceniajcie, Krytykujcie, Hejtujcie!
Ja pierwszy :D
A wiec tak. Screen 1 i 2 sa swietne. 3 mi sie nie podoba. Mapki 7/10
Fabula. Przypomina Gothica. Najpierw orkowie wezwali demona aby sie ratowac ale on sie obrocil przeciw nim, potem bariera przeciw ludziom( oraz terminator) Podoba mi jednak. 9/10
Ogolnie 8/10
Czekam na demo.
a ja bÄdÄ orginalny i dodam Ĺźe pierwsza i druga mapka sÄ dla mnie...Ĺrednie. Bez rewelacji lecz dobrze mĂłwiÄ c najproĹciej natomiast odnoĹnie trzeciej mapki - zgodzÄ siÄ z poprzednikami^^ FabuĹa o dziwo takĹźe doĹÄ przeciÄtna nawet jeĹli byĹa tworzona na szybko..5,5/10 ode mnie
Pomógł: 45 razy Dołączył: 10 Sty 2011 Posty: 612 Skąd: mam wiedzieÄ?
Wysłany: Sro 11 Kwi, 2012 16:45
Ja nieco ostrzej, mimo Ĺźe sam lepszego nie zrobiÄ
FabuĹa: 2,5/10 - FabuĹa nie ma w sobie... tego czegoĹ, co zachÄca do gry. Ja nad fabuĹÄ potrafiÄ przesiedzieÄ 10 godzin... Ta fabuĹa jest wymyĹlona w... 5 minut.
Screen 1, 2: 8/10 - Oceniam 2 w 1, gdyĹź jest to to samo, lecz jedno z gry, a drugie z edytora. Screen jest bardzo Ĺadny i ma klimat. Nie jest pusto, jest ogĂłlnie OK!
Screen 3: 1,5/10 - Ble! Fuj! Tfu! Jaskinia pusta, czyli najwiÄksza wada! Nawet nie chce dalej opisywaÄ...
ZapowiedĹş oceniam na 4/10.
Jednak moja ocena moĹźe zmieniÄ siÄ z wydaniem demka . Czekam i powodzenia!
________________________ I'm a tiger! I roar. I hunt, I climb, I eat, I wash, I sleep!
Gość, jeĹźeli pomogĹem daj "PomĂłgĹ"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum