Jak duĹźÄ mapÄ w VX Ace mogÄ zrobiÄ bez ryzykowania lagĂłw?
________________________ Nie ma rzeczy niemoĹźliwych, jest tylko brak umiejÄtnoĹci.
UĹźywasz Windowsa 8? JesteĹ Ĺosiem.
Gość is the most intelligent person in the world.
No ale tak Ĺrednio? Bo mĂłj komp jest doĹÄ mocny, wiÄc wyniki ktĂłre ja bym uzyskaĹ z testĂłw byĹyby Ĺźe tak powiem z d... w stosunku do osĂłb ktĂłry majÄ starszy/sĹabszy sprzÄt ode mnie.
________________________ Nie ma rzeczy niemoĹźliwych, jest tylko brak umiejÄtnoĹci.
UĹźywasz Windowsa 8? JesteĹ Ĺosiem.
Gość is the most intelligent person in the world.
Przy sĹabszych komputerach to nie tyle sama wielkoĹÄ mapy jest waĹźna co iloĹÄ wciĹniÄtych w niÄ np eventĂłw (czy "zdarzeĹ" jeĹli masz wersjÄ pl)oraz tego typu pierdĂłĹ, no i oczywiĹcie ich odpowiednie uruchomienie(?!) (chodzi o to iĹź czasem przynajmniej na moim komputerze gra potrafiĹa zamuliÄ przez powiedzmy zbyt gwaĹtowne zmiany w przeĹÄ cznikach w jednym momencie czy na tego typu momentach natomiast po zmodyfikowaniu eventu otrzymywaĹem ten sam efekt bez przyciÄcia gry). Podobno zwykĹe vx bardziej potrafiĹo lagowaÄ u graczy (choÄ ja prawdÄ mĂłwiÄ c nie odczuĹem wielkiej róşnicy) wiÄc jeĹli pracowaĹeĹ na poprzedniej wersji makera...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum