Pomógł: 33 razy Dołączył: 20 Lip 2010 Posty: 278 Skąd: w nim ta moc ?
Wysłany: Sob 16 Cze, 2012 14:05
U mnie nick jest doĹÄ prosty. ImiÄ Kornel, czyli w szkole woĹajÄ mnie Korniszon.
K - zamieniamy na ,,C" i dodajemy Mr... no i mamy
________________________ User bez ostrzeĹźenia to jak ĹźoĹnierz bez karabinu ~ Piesze tak ten kto dostaĹ ostrzeĹźenie
Nie liczy siÄ iloĹÄ postĂłw tylko ich jakoĹÄ ~ Pisze tak ten kto ma 10, 20 %
Leon2585 - Ja mam taki a nie inny nick poniewaĹź kiedyĹ, kieeeeedyĹ, kiedyĹ, siedziaĹem u kolegi i graliĹmy na ps2, nagle zauwaĹźyĹem na pĂłĹce pĹytkÄ z napisem "Resident Evil 4" powiedziaĹem do niego: "ej weĹş to odpal, to jest taki film fajny, horror" przestaliĹmy graÄ w tekkena i od razu wkĹadamy pĹytkÄ, ja mu mĂłwiĹem Ĺźe to bÄdzie taki fajny film itd. :D . OkazaĹo siÄ Ĺźe miaĹ przerobionÄ konsolkÄ i graliĹmy w RE4 na ps2 :P. Najbardziej spodobaĹ mi siÄ gĹĂłwny bohater Leon Scott Kennedy.
SpodobaĹo mi siÄ to imiÄ i na gg nazwaĹem siÄ: "Leon" :P. Później powrĂłciĹem do mojej ulubionej gry, Zelda Ocarina Of Time, i stworzyĹem nowy profil... Hmmm.. "Leon"...PomyĹlaĹem, coĹ trzeba dodaÄ! no i Ĺźe mnie Mama i inni bliscy przezywajÄ "Bolo" To jakoĹ to zakodowaĹem w cyfrach tej gry , bo tam jak siÄ pisaĹo cyfry to byĹo 1,2,3,4,5,6,7,8,9,0 i tak sobie wyliczaĹem hasĹo BOLO i wyszĹo mi tak
B-1,2 (2 literka alfabetu)
O-1,2,3,4,5,6,7,8,9,0,1,2,3,4,5
L-1,2,3,4,5,6,7,8,9,0,9,8 (cofnÄ Ĺem siÄ do tyĹu dla odmiany)
O-1,2,3,4,5,6,7,8,9,0,1,2,3,4,5
Jak widaÄ literki majÄ taki oto szyfr
B-2
O-5
L-8
O-5
Od dzisiaj istniejÄ pod nickiem Leon2585, najczÄĹciej, zdarzaĹo mi sie ze 2 raz Ĺźe nick byĹ zajÄty.
Code.9 (rzadziej)
Spoiler:
KiedyĹ zakĹadaĹem konto na Game Spy, i uĹźyĹem nicku RaZZoRCoDe.9
(jakoĹ dobrze mi szĹo z angielskim i coĹ takiego odwaliĹem.) z czasem zapominaĹem Ĺźe spĂłĹgĹoski w tym nicku sÄ z duĹźej i nie mogĹem siÄ zalogowaÄ na konto w Tony Hawk's American Wasteland. ZrobiĹem sobie konto na O2 i nazwaĹem siÄ Code.9 i od tej pory to jest mĂłj nick zapasowy :)
Pomógł: 1 raz Dołączył: 16 Mar 2012 Posty: 49 Skąd: jesteĹ?
Wysłany: Pon 06 Sie, 2012 01:38
MĂłj to tradycja rodzinna
moja mama tata i brat majÄ nicki loginy e-maile i inne takie na tej samej jednej zasadzie :
ImiÄ,Pierwsza litera nazwiska i 321 na koniec
A ja mam ksywe ta od wielu lat dostalem ja kiedys jak gralem w mortala na automatach w osiedlowym klubie gier. Wydawac by sie moglo ze lubie ta gra a tak naprawde bardzo malo w nia gralem i tylko CYRAXem nawet nie wiem ktora to byla czesc niepamietam. Zawsze gralem we wszelkie pilki noĹźne ale i tak wszyscy mowili do mnie Cajraks i tak zostalo.
MĂłj nick wyszedĹ tak:
1.(adrik)kiedy byĹem w 1 klasie SP to mĂłj kolega nazywaĹ mnie ardrian ,a mam na imiÄ Adrian i jeszcze zdrobnienie adi i to jest tak ardian+adrian+adi=adrik
2.(2002)mĂłj rok urodzenia
3.(2002)mĂłj rok urodzenia
Skillet-Metalowy zespóŠzaĹoĹźony w 96, jako Ĺźe jestem maĹo kreatywny, a Skillet jest jednym z moich ulubionych zespoĹĂłw, nie mogĹoem wmyĹliÄ nic innego
________________________ SKOĹCZYĹEM ZABAWÄ Z MAKEREM
Przede wszystkim, za maĹo czasu i chÄci, a takĹźe cierpliwoĹci. Prace nad wszelkimi projektami przekazuje thiefferowi119.
================================
Pomógł: 1 raz Dołączył: 27 Paź 2012 Posty: 7 Skąd: A co ciÄ to?
Wysłany: Sob 08 Gru, 2012 11:31
A wiÄc tak powstaĹ mĂłj nick z bitwa o srĂłdziemie gry Ĺźeby graÄ przez lan podaÄ swoje imiÄ.chciaĹem napisaÄ tomek0000 a napisaĹem tom i zamiast E napisaĹem 3 i ostatnie to byĹo K0000 stÄ d siÄ wziÄ Ĺ mĂłj nick.
Swego czasu pisaĹem opowiadanie, szukaĹem imienia dla gĹĂłwnego bohatera. W takich przypadkach zawsze przeglÄ dam sĹownik wyrazĂłw obcych otwierajÄ c go na losowych stronach. TrafiĹem na ĹaciĹskÄ sentencjÄ "Sed Anguis In Herba" oznaczajÄ ce WÄ Ĺź Ukrywa SiÄ w Trawie". Ale Ĺźe Ĺşle to przepisaĹem powstaĹ Angius
StÄ d teĹź wziÄ Ĺ siÄ mĂłj mail. MiaĹbyÄ angius@gmail.com, ale byĹo zajÄte. Nie chciaĹem dawaÄ Ĺźadnych losowych cyfr, wiÄc postanowiĹem uĹźyÄ imienia drugiego z bohaterĂłw - Koumarina. To imiÄ z kolei wziÄĹo siÄ od skĹadnika czegoĹtam (guma do Ĺźucia, albo jakiĹ krem do rÄ k chyba) kumaryny. Z angielska Coumarin. C zamieniamy na K i gotowe!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum