Potrzebuje title do gry najlepiej Ĺźeby byĹa tam szkoĹa jakieĹ miasto w tle i twarz niestety nie wiem jak wprowadziÄ adres mojego obrazu twarzy Prosze o odpowiedĹş
________________________ ,,MoĹźesz byÄ z kamienia ale syna nie opuĹcisz
Po za golemami, te bezlitosne potwory robiÄ wiele..."
Eee, dajesz twarz do painta, potem do http://imageshack.us/ ten obraz i kopiujesz bezposredni link, lub jak tam wolisz...
________________________ JeĹli pomogĹem, daj
Spoiler:
POMĂGĹ
Uwielbiam siÄ bawiÄ na zdarzeniach w VX-ie... WiÄc jeĹli masz jakieĹ pytanie jak coĹ zrobiÄ na zdarzeniach to napisz. JeĹli bÄdÄ wiedziaĹ to odpowiem
MogÄ ci zrobiÄ ten title, powiedz tylko jakie napisy, jaka szkoĹa, jakaĹ w makerze? Jak tak to daj jej screena takiego jakiego byÄ chciaĹ. MogÄ rĂłwnieĹź wybraÄ jakieĹ zdjÄcie normalnej szkoĹy z google. TÄ twarz teĹź mogÄ tam wkleiÄ, tylko powiedz w jakie miejsce, jakiĹ rĂłg czy jak? Podaj teĹź w jakiej mam zrobiÄ ci rozdzielczoĹci
Nie dowiedziaĹem siÄ co do tej twarzy, czy jÄ zrobiÄ, czy nie. Na wszelki wypadek zrobiĹem 2 wersje. Wybierz tÄ , ktĂłrÄ chcesz. Nie podaĹeĹ nic co chciaĹbyĹ tam ujrzeÄ, wiÄc zrobiĹem tak jak wykminiĹem z powyĹźszych postĂłw.
Wersja z twarzÄ :
Wersja bez twarzy:
Cytat:
DonMateo uĹźywaĹeĹ choÄ raz VxAce?
Przyznam siÄ szczerze, Ĺźe nie. Do wieki wiekĂłw mam i korzystam tylko z VX, myĹlaĹem, Ĺźe niema takiej opcji.
Masz tu jeszcze parÄ wersji z twarzÄ , ale to sÄ podstawy painta :D
-
-
-
________________________ JeĹli pomogĹem, daj
Spoiler:
POMĂGĹ
Uwielbiam siÄ bawiÄ na zdarzeniach w VX-ie... WiÄc jeĹli masz jakieĹ pytanie jak coĹ zrobiÄ na zdarzeniach to napisz. JeĹli bÄdÄ wiedziaĹ to odpowiem
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum