Do pobrania tu:
http://chomikuj.pl/BigBla...Kory/Project5+1
W grze wcielamy siÄ w sympatycznÄ suczkÄ Kory, ktĂłra zostaje wyrzucona z domu przez ojca swojej wĹaĹcicielki Anieli za to Ĺźe... NasikaĹa na dywan bo ojciec nie wyprowadziĹ jej na spacer pod nieobecnoĹÄ cĂłrki.
WiÄcej wam nie zdradzÄ. Sami dowiecie siÄ w testowej wersji tej gry.
Screeny:
Spoiler:
ps.
Gra zostaĹa stworzona bez interwencji w skrypty Ruby. DoĹoĹźyĹem wszelkich staraĹ by byĹa jak najlepszÄ grÄ bez zmieniania owych skryptĂłw. Przypominam Ĺźe jest to gra testowa i wszystkie znalezione bĹÄdy proszÄ o zgĹoszenie mi.
Ostatnio zmieniony przez Avara Sro 21 Lis, 2012 17:52, w całości zmieniany 1 raz
________________________ Uwielbiam batcha
WiÄc jak ktoĹ potrzebuje np. Pilota do gry to ĹmiaĹo pisaÄ do mnie :)
-----------------------------------------------------------Jak mnie obrazisz to:
$scene_GameOver
Czy to nie jest czasem zrobione w RPG Maker VX Nie wrzuca siÄ pojedynczych plikĂłw, tylko tworzy siÄ plik instalacyjny i wszystko masz w jednym Nie wrzucaj takich rzeczy na chomika Pod oknem wiadomoĹci na 2. screenie widaÄ zaĹnieĹźonÄ wioskÄ JeĹli wrzucasz obrazki na forum, to wrzucaj bezpoĹredni link do obrazka Np. (drugi screen):
-----------------------------------------------------------Jak mnie obrazisz to:
$scene_GameOver
Dobra, wypowiem siÄ o tym na czym siÄ znam. Grafika, standardowy tileset, sĹabo. ĹÄ czenia miÄdzy pĹotem a trawÄ Jak moĹźna dopuĹciÄ do takiego tragicznego ĹÄ czenia? Na samym dole widaÄ oĹnieĹźone miasto z mapy Ĺwiata, tragedia... Standardowe okno z wiadomoĹciÄ , oraz pusta mapa. Dodatkowo, dlaczego ten temat jest w dziale o RM'ie 2000/2003 jak "gra" jest robiona w wersji VX?
HPfan880, proszÄ stworzyÄ normalny plik instalacyjny. W takiej formie nikt Twojej gry nie ĹciÄ gnie! JuĹź o tym wczeĹniej pisaĹam Tutaj masz pokazane, gdzie znajduje siÄ ta opcja w programie:
HPfan880, proszÄ stworzyÄ normalny plik instalacyjny. W takiej formie nikt Twojej gry nie ĹciÄ gnie! JuĹź o tym wczeĹniej pisaĹam Tutaj masz pokazane, gdzie znajduje siÄ ta opcja w programie:
Obrazek
$scene_GameOver
To czemu tego jeszcze nie zrobiĹeĹ? I jeszcze jedno:
34. punkt Regulaminu. Co prawda to nie jest wypowiedĹş na póŠstrony, ale w ogĂłle zbÄdne byĹo cytowanie caĹej tej wypowiedzi, skoro znajduje siÄ tuĹź nad TwojÄ O.o Ew. mogĹeĹ zacytowaÄ 1-2 zdania. Po co wszystko?
Bo wstrzymaĹem projekt. Mam teraz sporo na gĹowie. ZresztÄ historia o piÄknej przyjaĹşni to chyba nie jest dobry pomysĹ na grÄ.
$scene_GameOver
Pierwsza gra?To jest juĹź 4 syf!PosĹuchaj co mĂłwi Angius!
"ZrĂłb pierwszy projekt i go wywal!Drugi, i teĹź go wywal.Trzeci,popatrz na projekty innych i... teĹź go wywal.ZrĂłb czwarty,piÄ ty,szĂłsty...i je wywal!Dopiero gdy projekt bÄdzie OK wrzuÄ go na UltimÄ" -coĹ w tym stylu
________________________ Gość,do roboty,a nie opisy czytaÄ!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum