SpadajÄ c zĹapaĹem siÄ lecÄ cego samolotu i doleciaĹem do lotniska w Warszawie, gdzie zĹoĹźyĹem podanie do prezydenta o zainstalowanie na komputerze Wirusa co zepsuĹ mu IP i wszystkie pliki
ZostaĹem oĹźywiony Edo Tensei (Ci co oglÄ dajÄ anime czajÄ o co biega ^^)a na Ramezie wyprĂłbowaĹem technikÄ umysĹu (lol?) i kazaĹem skoczyÄ mu z okna z 9 piÄtra.
Moim najwÄkszym problemem byĹo to, Ĺźe z wysokoĹci 100m spadĹem na NERW W ĹOKCIU.
Po pewnym czasie wyszedĹem, a ty. Ty zostaĹeĹ pchniÄty wĹĂłczniÄ .
Spoiler:
Tym razem dopilnowaĹem, byĹ poniĂłsĹ klÄske, dodatkowo uĹźywajÄ c ciÄ jako materiaĹu do zapory.
Z nieba zamiast deszczu zaczÄĹy spadaÄ zupki chiĹskie
Wszyscy dowĂłdcy razem ze swoimi armiami siÄ najedli potem zasnÄli w dĹugi sen bo w zupkach byĹa trutka dla szczurĂłw.
A nad Ĺwiatem zapanowaĹa wielka Zupka ChiĹska
________________________ Prace nad mojÄ grÄ rozpoczÄte...
Wtem na pole bitwy wkroczyĹa trzecia, mroczna armia. Mechy i ĹźoĹnierze wyrĹźnÄli w pieĹ wiÄkszoĹÄ wojsk przeciwnikĂłw a wielkie wahadĹowce strzelajÄ ce kwasem siarkowym (VI) stÄĹźonym goniĹy tych, ktĂłrzy prĂłbowali uciec. A potem przyszedĹ ich dowĂłdca, czyli ja i wĹasnorÄcznie was zdematerializowaĹ a resztki materii kazaĹ wysĹaÄ statkiem w kierunku najbliĹźszej gwiazdy. Ha. Gameover. Nie Ĺźyjecie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum