Zamknięty przez: Nhadala Sob 15 Wrz, 2012 00:05 |
Inne programy! |
| Na jakim programmie kiedyĹ moĹźe pracowaĹeĹ?! |
| Game Maker |
|
33% |
[ 6 ] |
| RPG Bulider 3D |
|
16% |
[ 3 ] |
| Te Games Faktore |
|
27% |
[ 5 ] |
| Inne... |
|
22% |
[ 4 ] |
|
| Głosowań: 11 |
| Wszystkich Głosów: 18 |
|
|
|
| Autor |
Wiadomość |
szaman

Preferowany:

|
Wysłany: Wto 23 Lis, 2010 11:34
|
|
|
Inne programy!
|
Ja kiedys robiĹem na Game Makerze ale gdy poznaĹem RPG Maker juĹź mi siÄ znudziĹ bo i tak wychodziĹy mi w nim badziewne gierki! |
________________________ Bary Troter 7/10 |
|
|
|
Rave

Preferowany:

Pomógł: 12 razy Dołączył: 30 Kwi 2010 Posty: 348 Skąd: /dev/null
|
Wysłany: Wto 23 Lis, 2010 18:38
|
|
|
|
Nie sĹyszaĹem o takim programie. AĹź dziw, Ĺźe 1 osoba go uĹźywa. Ja bawiÄ siÄ ostatnio Stencylem - bardzo fajny program w ktĂłrym moĹźna wyklikaÄ wĹaĹciwe kaĹźdÄ
grÄ. Co do GM, to ten program ogĂłlnie ma zryty interfejs i ogĂłlnie koncept. Ani to nie jest IDE dla programistĂłw zoptymalizowane pod kÄ
tem robienia gier (jak np. DarkBASIC), ani Ĺatwy klik, w ktĂłrym nawet 5 letnie dziecko zrobi grÄ (Multimedia Fusion 2, Stencyl, RPg Maker). Od tego programu chyba gorszy jest tylko Game-Editor (jeden poziom na caĹÄ
grÄ? Albo gra bÄdzie miaĹa tylko menu gĹĂłwne + ew. jeden nieskomplikowany level, albo wydajnoĹÄ to bÄdzie 2-3fps, mimo uĹźycia opengl do wspomagania renderowania 2D).
Co do Stencyla to od stycznia ma (podobno, bo to siÄ juĹź kilka razy zmieniaĹo) ruszyÄ otwarta beta, wiÄc nowe zgĹoszenia do prywatnej nie sÄ
juĹź przyjmowane. |
________________________ Nie ma rzeczy niemoĹźliwych, jest tylko brak umiejÄtnoĹci.
UĹźywasz Windowsa 8? JesteĹ Ĺosiem.
Gość is the most intelligent person in the world. |
|
|
|
szaman

Preferowany:

|
Wysłany: Pon 29 Lis, 2010 08:17
|
|
|
|
Sory chodizĹo mi o The games faktore! MĂłwi ci to coĹ? |
________________________ Bary Troter 7/10 |
| Ostatnio zmieniony przez Ayene Pon 29 Lis, 2010 08:39, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
Mantiq

|
Wysłany: Wto 31 Maj, 2011 11:42
|
|
|
|
| Ja uĹźywam Unity. |
|
|
|
RMSmak

|
Wysłany: Wto 31 Maj, 2011 14:33
|
|
|
|
| Jak rpgmaker moĹźe siÄ znudziÄ ? Jedynie brak pomysĹĂłw moĹźe spowodowaÄ, Ĺźe odechce siÄ tworzyÄ gier, ale nigdy program siÄ nie nudzi i to nie jest usprawiedliwienie. W ogĂłle ten temat nie jest zwiÄ
zany z ogĂłlnÄ
dyskusjÄ
o rpgmaker. |
________________________ RPGMaker jest tylko do JRPG. Kto tego nie rozumie niech znika precz. |
|
|
|
|
|