Pomógł: 16 razy Dołączył: 05 Lis 2009 Posty: 359 Skąd: spytaj innych
Wysłany: Czw 22 Lip, 2010 10:00
Pakit Racing 1
Proszę nie zamykać że nie ma bohaterów i prawdziwej fabuły, po prostu to gra wyścigowa i jest tylko nasz ludek ;P
A pozatym to nie RPG więc jest inaczej
Na zachętę screeny
Spoiler:
menu
przykładowy wyścig
przegrana
O co chodzi:
( nie widać tego w grze ) Masz kolegę. Założyliście się, kto jest lepszym ścigaczem. Każdy wybrał wroga. No i się ścigasz
Skrypty:
CMS dostosowany do potrzeb gry by PaKiTos
Czapki by PaKiTos
Stan pracy:
Pełna wersja ukończona. Jeśli będą bugi, będzie jeszcze jedna wersja.
Gra może być. nie czepiam się do bohaterów, ale fabułę dałoby się ją napisać.
Cytat:
Masz kolegę. Założyliście się, kto jest lepszym ścigaczem. Każdy wybrał wroga. No i się ścigasz
Jakby to rozwinąć to będzie fabuła. Jakby mi się nudziło to bym spróbował zrobić tileset co pasowałby do gry, ale nie wiem. Później pogram i dam ocenę.
________________________ ...Amelanduil & FireBlade words will be remembered... ...Amelanduil & FireBlade acts will be remembered... ...Amelanduil & FireBlade never gonna die...
Doszedłem do 3 czy 4 planszy i nie chce mi się wbijać 50 ranku do następnej, dostając po max 2 za jeden przejazd. Z resztą same plansze są krótkie, a przeciwnik cały czas porusza się po tym samym torze.
PaKiTos - ta gra jest dziwna, no bo dlaczego poziom trzeci daje mniejsze zyski niż poziom drugi? XD Trochę nielogiczne.
No i raczej nikomu nie będzie się chciało wbijać tych 50, czy 100 rank.
Choć przyznam że gra wciąga, ale mógłbyś nie kazać graczowi jechać po tym samym torze, w ten sam sposób po 10, 13 razy...xD
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum