W grudniu znów będę pracował nad nią, bo robię grę specjalnie na urodziny mojej dziewczyny, która uwielbia gry ;) Więc się nie przejmujcie, a poza tym mam parę błędów, które będę musiał naprawić ;)
Proszę o dodanie poprawionej fabuły (błędy ortograficzne):
Spoiler:
Wszystko zaczęło się pięć lat temu, gdy tymi ziemiami władał Lord Landon wielki, i potężny mag.
Za wszelką cenę chciał poznać tajniki nekromancji.
Po przez swe księgi oraz pomoc samego władcy, a zarazem boga zła Fortrakusa doszedł do podstaw ów okrutnej magii,
która coraz bardziej opętywała jego umysł, i ciało.
Siły zła zawładnęły władcą, i jego armią, która stała się okrutna i brutalna.
wielu dzielnych mężów stawało na przeciw armii Lorda Landona, lecz wszelkie wysiłki wypędzenia zła spełzły na niczym.
Wtem na przeciw sił złu pojawiłeś się ty Alliorze walczyleś dzielnie, i zwycięsko w niejednej bitwie.
Nie wszystko dzięki wrodzonemu talentowi dziedziczonemu po twych rodzicach brutalnie zamordowanych przez armie Landona,
ale także dzięki pewnym artefaktom dziedziczonym po swych przodkach, Pierścieniowi Fortrakusa oraz Łancuchowi Neolitasa.
W ostatecznej bitwie, która miała miejsce przed twierdzą zła wróg użył podstępu by ukryć ów artefakty przed Tobą
mianowicie swojej córki Erany, która dzięki swoim wdziękom uwiodła Cię, i wykradła je znikając w nocy.
O świcie batalia zaczęła się krwawa i brutalna, trwała wiele tygodni, lecz bez wspomagania artefaktami traciłeś na siłach, aż
w końcu wróg zwyciężył.
Twoich kompanów powiesili, jednak Ciebie okaleczyli, i pozostawili na pożarcie sępom...
Dzięki opatrzności Boga dobra, i pokoju Neolitasa po bitwie, i opuszczeniu tego miejsca przez wroga pojawili
się na polu magowie, szukając ludzi jeszcze żywych by ulżyć im w cierpieniu, i pochować...
Odnaleźli twe ciało Alliorze, i pochowali w jaskini.
Dwoje adeptów magii modli wszy się do Neolitasa dostało objawienia, iż powinni udać się do twego grobu, i tam modlić.
Przychodzili codziennie przez sześć miesięcy.
Wtem pewnego dnia po przybyciu do groty poczuli jakąś magiczną moc, której wcześniej nie dostrzegli...
Piękna fabuła!
Tylko co dalej? Nie wiem czy to specjalne pytanie czy nie... Ale no wiesz. Screeny dobre, ale puste trochę... Czekam na grę bo wydaje się ciekawa.
Ocena wstępna: 7/10
Piękna fabuła!
Tylko co dalej? Nie wiem czy to specjalne pytanie czy nie... Ale no wiesz. Screeny dobre, ale puste trochę... Czekam na grę bo wydaje się ciekawa.
Ocena wstępna: 7/10
Dziękuje ;) Więc tak pracuje teraz nad dwoma projektami: Świat Ciemności i Niezwykła Podróż. Projekt wznowiłem, i znów nad nim pracuje :)
Ale ja chce Perfectu! Dokończ niezwykłą podróż. Proszę
Spokojnie kiedyś ktoś powiedział nie zaczynaj drugiego projektu jeśli nie skończyłeś pierwszego; a ja wychodzę z takiego założenia, że gdy robię dwa projekty na raz, to jak nie mam pomysłu na jeden to robię drugi, i nigdy mi nie brakuje roboty ;) Obiecuje dokończę dwie gry ;)
Chciałbym napisać, że naprawiłem wszystkie błędy w mojej grze. Wszystko działa poprawnie, i prace nad nią ruszają teraz z pełną parą ;) Anty lag blokował skrypty ;) Wszystko działa, zrezygnowałem z kilku skryptów, i wszystko jest super. Wkrótce nowe screeny i opisy bohaterów :)
Może od ostatniego demo które dodałem w lipcu wiele się nie zmieniło... Ale przez 3 miesiące prawiłem błedy w grze, potem ruszyłem trochę z fabułą... Nadal jest kilka błędów np. nie dopracowana rozmowa ze staruszkiem. Błedy które łatwiej zauważyć to np. przy wychodzeniu z domków cofa. Haa i ta walka z grzybem (nie mam jeszcze obrazka do grzyba jakby ktoś miał dobry to proszę o wysłanie tu albo na pw). Wiem, że w statusie jest tam coś takiego "Następny za: Poziom, zapisałem tak i nie zauważyłem że jest źle... Już poprawione jak coś. Przymknijcie oko na te błedy, pozstaram się je w najbliższym czasie usunąć. Aa... i jeszcze jedno w grze mam pomysł dodawania krótkich scenek w 3D ale jeszcze nad tym pomyślę :) Tak więc to na tyle myślę że waga pliku (109mb) was od razu nie odrzuci i będzie warto pobierać ;)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum