Ogłoszenie 

Uwaga! To forum jest w trybie offline.
Wszelką pomoc uzyskasz pod adresem
forum.ultimateam.pl

Administracja Forum

Poprzedni temat «» Następny temat
Zamknięty przez: Nhadala
Czw 19 Lip, 2012 11:09
Xentoria MMORPG 2D
Autor Wiadomość
MrBoomGood 

Preferowany:
RPG Maker VX

Wysłany: Sob 24 Mar, 2012 08:41
AvK, Mhm... 2.0 a 2.7 to trochę różnicy nie sądzisz?

CrasheR, jest edytowany hud ^^ Dostępu do kompa, do internetu? Pff... dostęp do kompa zawsze mam, do neta czasem nie mam. Po co mi dostęp do neta jak mam wszystko na kompie?

CrasheR 

Wysłany: Sob 24 Mar, 2012 11:46
MrBoomGood napisał/a:
CrasheR, jest edytowany hud ^^ Dostępu do kompa, do internetu? Pff... dostęp do kompa zawsze mam, do neta czasem nie mam. Po co mi dostęp do neta jak mam wszystko na kompie?

Rozumiem, że na wakacje, na święta, do rodziny nie jeździsz ^^ Skoro tak, to gratuluję .

MrBoomGood 

Preferowany:
RPG Maker VX

Wysłany: Sob 24 Mar, 2012 12:39
Jaki hejter -.- tak wszystkim z ekipy wyślę silnik by mogli se robić co chcą, a potem wszystko %#?* bo nie mają bladego pojęcia o co chodzi. Ogarnij się..

CrasheR 

Wysłany: Sob 24 Mar, 2012 13:32
MrBoomGood napisał/a:
Jaki hejter -.- tak wszystkim z ekipy wyślę silnik by mogli se robić co chcą, a potem wszystko %#?* bo nie mają bladego pojęcia o co chodzi. Ogarnij się..

To ty nie potrafiłeś nic zorganizować, a koncepcje reszty ekipy niszczyłeś. To jest przywódca, nie takie osoby nazywa się dyktatorem. Ja mam się ogarnąć ? To ty nie chciałeś stworzyć normalnego clienta, bo pisałeś piosenkę dla dziewczyny, która Cię rzuciła xDD

Skończmy ten temat, ponieważ widzę, że nie potrafisz konwersować na poziomie, a ja nie chcę wchodzić z polemikę, która nie potrafi się zachować i gdy brakuje jej słów rzuca przekleństwami :mrgreen:

Finwe 

Preferowany:
RPG Maker VXAce

Wysłany: Sob 24 Mar, 2012 14:16
Spoiler:

Trochę się jednak spóźniłem...
To powiem:
Czekam nawet, chociaż Crash miał rację. Sam byłem w teamie a nawet
nie dostałem właściwie tego całego "klijęta" :-P

MrBoomGood 

Preferowany:
RPG Maker VX

Wysłany: Nie 25 Mar, 2012 09:51
Jak bym nie miał dostępu do kompa, albo neta to jakbyście pracowali w kliencie? -.-

CrasheR 

Wysłany: Nie 25 Mar, 2012 10:33
Wystarczyłoby podesłać serwer z ustawieniami LocalHost, a potem wszystko wysłałoby się tobie ? Dodałbyś to co się podoba i masz nowe opcje w grze, takie to trudne ?

Chaos 

Preferowany:
RPG Maker XP

Wysłany: Nie 25 Mar, 2012 19:24
EJ!
Nie rozumiem po co ta cała kłótnia w publicznym temacie, jeżeli chcecie wyjaśnić sobie swoje prywatne sprawy to najlepiej na PW albo GG :P
To jest temat o samym projekcie czyż nie? :> :D

Nie umiem robić gier !
-Brak wiedzy
-Brak chęci
-Brak siły
-Brak cierpliwości

Ale i tak kocham RPG MAKER'A <3

PIER**OL ACTA, ZOSTAŃ NINJA !

MrBoomGood 

Preferowany:
RPG Maker VX

Wysłany: Nie 25 Mar, 2012 20:14
Racja...

CrasheR, pomyśl wyślę wszystkim z ustawieniami lh i każdy zrobi coś innego...

A poza tym, nie nabijam już postów na tą konwersacje... Jak coś to gg, a my z Chaosem pracujemy dalej nad projektem ;)

CrasheR 

Wysłany: Nie 25 Mar, 2012 20:36
MrBoomGood napisał/a:
Racja...

A poza tym, nie nabijam już postów na tą konwersacje... Jak coś to gg, a my z Chaosem pracujemy dalej nad projektem ;)

Jeżeli chcieliby zrobić coś innego to mogliby sobie ściągnąć czysty silnik z http://cllpsd.pl.

Ale mnie nie chodziło o to, byłem wkurzony gdyż nie potrafiłeś złożyć normalnego Clienta, a połowa ekipy nawet nie otrzymała tych wypocin, które udostępniłeś ^^

A co do tematu, to nie powinien być w tym dziale, gdyż nie jest to gra pochodząca z żadnej wersji Rpg Maker'a, a tym bardziej z XP . Temat powinien raczej zostać przeniesiony do reklam.

Chaos 

Preferowany:
RPG Maker XP

Wysłany: Sro 28 Mar, 2012 17:53
Racja Crasher! - co do przeniesienia tematu :PP

Nie umiem robić gier !
-Brak wiedzy
-Brak chęci
-Brak siły
-Brak cierpliwości

Ale i tak kocham RPG MAKER'A <3

PIER**OL ACTA, ZOSTAŃ NINJA !

AvK 

Preferowany:
RPG Maker XP

Wysłany: Nie 01 Kwi, 2012 00:03
Jakieś postępy nad projektem bo jestem ciekaw co się tam wykluwa :D

Przy okazji macie rywala :D Zainspirował mnie wasz projekt do stworzenia własnego MMO i chyba mnie to bardziej wciągło niż RM
Przy okazji interfejs gry już prawie u mnie gotowy a co najlepsze podnoszę poprzeczke tworzę to w grafice 2D z izometrycznym widokiem :mrgreen:

overhill 

Preferowany:
RPG Maker XP

Wysłany: Pią 20 Kwi, 2012 22:05
CrasheR napisał/a:
MrBoomGood napisał/a:
Racja...

Jeżeli chcieliby zrobić coś innego to mogliby sobie ściągnąć czysty silnik z http://cllpsd.pl.

Ale mnie nie chodziło o to, byłem wkurzony gdyż nie potrafiłeś złożyć normalnego Clienta, a połowa ekipy nawet nie otrzymała tych wypocin, które udostępniłeś ^^

A co do tematu, to nie powinien być w tym dziale, gdyż nie jest to gra pochodząca z żadnej wersji Rpg Maker'a, a tym bardziej z XP . Temat powinien raczej zostać przeniesiony do reklam.

Błagam Cię - idź stąd jak najdalej i po prostu nie wracaj. Albo odgryź sobie chociaż kabel od internetu, dla ogólnego dobra. Najpierw dołączasz do teamu, a potem hejtujesz każde posunięcie przy projekcie, bo koleś nie chciał Ci czegoś tam wysłać i jeszcze dodatkowo każdy swój post próbujesz przeintelektualizować i nawciskać słów, którego znaczenia chyba nie znasz. Serio - odgryź ten kabel.

Co do projektu - dobrze, że autor sobie pracuje w spokoju. Powodzenia. ;-)

CrasheR 

Wysłany: Pią 20 Kwi, 2012 23:12
overhill napisał/a:
CrasheR napisał/a:
MrBoomGood napisał/a:
Racja...

Błagam Cię - idź stąd jak najdalej i po prostu nie wracaj. Albo odgryź sobie chociaż kabel od internetu, dla ogólnego dobra. Najpierw dołączasz do teamu, a potem hejtujesz każde posunięcie przy projekcie, bo koleś nie chciał Ci czegoś tam wysłać i jeszcze dodatkowo każdy swój post próbujesz przeintelektualizować i nawciskać słów, którego znaczenia chyba nie znasz. Serio - odgryź ten kabel.

Co do projektu - dobrze, że autor sobie pracuje w spokoju. Powodzenia. ;-)

Długi ten cytat xD

Hmm może zacznę od tego zdania "hejtujesz każde posunięcie przy projekcie, bo koleś nie chciał Ci czegoś tam wysłać". Czegoś tam ? Nie chciał wysłać Clienta, a bez tego nie mogę pracować, więc tak na prawdę w teamie nie byłem ^^

"każdy swój post próbujesz przeintelektualizować i nawciskać słów, którego znaczenia chyba nie znasz." Niby gdzie nawciskałem mądrych słów, których znaczenia nie znam xD

A co do kabla, jeżeli lubisz smak gumy połączonej z miedzą to wpierniczaj sobie takie kable zamiast makaronu do sosu pomidorowego xD

Dodatkowo ponawiam prośbę, TEN PROJEKT NIE MA NIC WSPÓLNEGO Z RPG MAKEREM ! Można przenieść temat do innego działu?

AvK 

Preferowany:
RPG Maker XP

Wysłany: Pią 20 Kwi, 2012 23:50
Cytat:
Co do projektu - dobrze, że autor sobie pracuje w spokoju. Powodzenia.

Daje se wacka uciąć że już nie pracuje nad projektem ;D

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi