Zamknięty przez: Nhadala Czw 19 Lip, 2012 11:09 |
Xentoria MMORPG 2D |
| Autor |
Wiadomość |
MrBoomGood

Preferowany:

Pomógł: 3 razy Dołączył: 07 Kwi 2011 Posty: 292 Skąd: Katowice
|
Wysłany: Sob 24 Mar, 2012 08:41
|
|
|
|
AvK, Mhm... 2.0 a 2.7 to trochę różnicy nie sądzisz?
CrasheR, jest edytowany hud ^^ Dostępu do kompa, do internetu? Pff... dostęp do kompa zawsze mam, do neta czasem nie mam. Po co mi dostęp do neta jak mam wszystko na kompie? |
|
|
|
CrasheR

Pomógł: 123 razy Dołączył: 20 Gru 2010 Posty: 609 Skąd: Nibelheim
|
Wysłany: Sob 24 Mar, 2012 11:46
|
|
|
|
| MrBoomGood napisał/a: | | CrasheR, jest edytowany hud ^^ Dostępu do kompa, do internetu? Pff... dostęp do kompa zawsze mam, do neta czasem nie mam. Po co mi dostęp do neta jak mam wszystko na kompie? |
Rozumiem, że na wakacje, na święta, do rodziny nie jeździsz ^^ Skoro tak, to gratuluję . |
|
|
|
MrBoomGood

Preferowany:

|
Wysłany: Sob 24 Mar, 2012 12:39
|
|
|
|
| Jaki hejter -.- tak wszystkim z ekipy wyślę silnik by mogli se robić co chcą, a potem wszystko %#?* bo nie mają bladego pojęcia o co chodzi. Ogarnij się.. |
|
|
|
CrasheR

|
Wysłany: Sob 24 Mar, 2012 13:32
|
|
|
|
| MrBoomGood napisał/a: | | Jaki hejter -.- tak wszystkim z ekipy wyślę silnik by mogli se robić co chcą, a potem wszystko %#?* bo nie mają bladego pojęcia o co chodzi. Ogarnij się.. |
To ty nie potrafiłeś nic zorganizować, a koncepcje reszty ekipy niszczyłeś. To jest przywódca, nie takie osoby nazywa się dyktatorem. Ja mam się ogarnąć ? To ty nie chciałeś stworzyć normalnego clienta, bo pisałeś piosenkę dla dziewczyny, która Cię rzuciła xDD
Skończmy ten temat, ponieważ widzę, że nie potrafisz konwersować na poziomie, a ja nie chcę wchodzić z polemikę, która nie potrafi się zachować i gdy brakuje jej słów rzuca przekleństwami |
|
|
|
Finwe

Preferowany:

Pomógł: 34 razy Dołączył: 30 Lip 2011 Posty: 322 Skąd: Rzeszów
|
Wysłany: Sob 24 Mar, 2012 14:16
|
|
|
|
Trochę się jednak spóźniłem...
To powiem:
Czekam nawet, chociaż Crash miał rację. Sam byłem w teamie a nawet
nie dostałem właściwie tego całego "klijęta" |
|
|
|
MrBoomGood

Preferowany:

|
Wysłany: Nie 25 Mar, 2012 09:51
|
|
|
|
| Jak bym nie miał dostępu do kompa, albo neta to jakbyście pracowali w kliencie? -.- |
|
|
|
CrasheR

|
Wysłany: Nie 25 Mar, 2012 10:33
|
|
|
|
| Wystarczyłoby podesłać serwer z ustawieniami LocalHost, a potem wszystko wysłałoby się tobie ? Dodałbyś to co się podoba i masz nowe opcje w grze, takie to trudne ? |
|
Chaos

Preferowany:

|
Wysłany: Nie 25 Mar, 2012 19:24
|
|
|
|
EJ!
Nie rozumiem po co ta cała kłótnia w publicznym temacie, jeżeli chcecie wyjaśnić sobie swoje prywatne sprawy to najlepiej na PW albo GG :P
To jest temat o samym projekcie czyż nie? :> :D |
________________________ Żeby nie było...
Nie umiem robić gier !
-Brak wiedzy
-Brak chęci
-Brak siły
-Brak cierpliwości
Ale i tak kocham RPG MAKER'A <3
PIER**OL ACTA, ZOSTAŃ NINJA ! |
|
|
|
MrBoomGood

Preferowany:

|
Wysłany: Nie 25 Mar, 2012 20:14
|
|
|
|
Racja...
CrasheR, pomyśl wyślę wszystkim z ustawieniami lh i każdy zrobi coś innego...
A poza tym, nie nabijam już postów na tą konwersacje... Jak coś to gg, a my z Chaosem pracujemy dalej nad projektem ;) |
|
|
|
CrasheR

|
Wysłany: Nie 25 Mar, 2012 20:36
|
|
|
|
| MrBoomGood napisał/a: | Racja...
A poza tym, nie nabijam już postów na tą konwersacje... Jak coś to gg, a my z Chaosem pracujemy dalej nad projektem ;) |
Jeżeli chcieliby zrobić coś innego to mogliby sobie ściągnąć czysty silnik z http://cllpsd.pl.
Ale mnie nie chodziło o to, byłem wkurzony gdyż nie potrafiłeś złożyć normalnego Clienta, a połowa ekipy nawet nie otrzymała tych wypocin, które udostępniłeś ^^
A co do tematu, to nie powinien być w tym dziale, gdyż nie jest to gra pochodząca z żadnej wersji Rpg Maker'a, a tym bardziej z XP . Temat powinien raczej zostać przeniesiony do reklam. |
|
Chaos

Preferowany:

|
Wysłany: Sro 28 Mar, 2012 17:53
|
|
|
|
| Racja Crasher! - co do przeniesienia tematu :PP |
________________________ Żeby nie było...
Nie umiem robić gier !
-Brak wiedzy
-Brak chęci
-Brak siły
-Brak cierpliwości
Ale i tak kocham RPG MAKER'A <3
PIER**OL ACTA, ZOSTAŃ NINJA ! |
|
|
|
AvK

Preferowany:

|
Wysłany: Nie 01 Kwi, 2012 00:03
|
|
|
|
Jakieś postępy nad projektem bo jestem ciekaw co się tam wykluwa :D
Przy okazji macie rywala :D Zainspirował mnie wasz projekt do stworzenia własnego MMO i chyba mnie to bardziej wciągło niż RM
Przy okazji interfejs gry już prawie u mnie gotowy a co najlepsze podnoszę poprzeczke tworzę to w grafice 2D z izometrycznym widokiem |
|
|
|
overhill

Preferowany:

|
Wysłany: Pią 20 Kwi, 2012 22:05
|
|
|
|
| CrasheR napisał/a: | | MrBoomGood napisał/a: | Racja...
Jeżeli chcieliby zrobić coś innego to mogliby sobie ściągnąć czysty silnik z http://cllpsd.pl.
Ale mnie nie chodziło o to, byłem wkurzony gdyż nie potrafiłeś złożyć normalnego Clienta, a połowa ekipy nawet nie otrzymała tych wypocin, które udostępniłeś ^^
A co do tematu, to nie powinien być w tym dziale, gdyż nie jest to gra pochodząca z żadnej wersji Rpg Maker'a, a tym bardziej z XP . Temat powinien raczej zostać przeniesiony do reklam. |
Błagam Cię - idź stąd jak najdalej i po prostu nie wracaj. Albo odgryź sobie chociaż kabel od internetu, dla ogólnego dobra. Najpierw dołączasz do teamu, a potem hejtujesz każde posunięcie przy projekcie, bo koleś nie chciał Ci czegoś tam wysłać i jeszcze dodatkowo każdy swój post próbujesz przeintelektualizować i nawciskać słów, którego znaczenia chyba nie znasz. Serio - odgryź ten kabel.
Co do projektu - dobrze, że autor sobie pracuje w spokoju. Powodzenia. |
|
|
|
CrasheR

|
Wysłany: Pią 20 Kwi, 2012 23:12
|
|
|
|
| overhill napisał/a: | | CrasheR napisał/a: | | MrBoomGood napisał/a: | Racja...
Błagam Cię - idź stąd jak najdalej i po prostu nie wracaj. Albo odgryź sobie chociaż kabel od internetu, dla ogólnego dobra. Najpierw dołączasz do teamu, a potem hejtujesz każde posunięcie przy projekcie, bo koleś nie chciał Ci czegoś tam wysłać i jeszcze dodatkowo każdy swój post próbujesz przeintelektualizować i nawciskać słów, którego znaczenia chyba nie znasz. Serio - odgryź ten kabel.
Co do projektu - dobrze, że autor sobie pracuje w spokoju. Powodzenia. |
Długi ten cytat xD
Hmm może zacznę od tego zdania "hejtujesz każde posunięcie przy projekcie, bo koleś nie chciał Ci czegoś tam wysłać". Czegoś tam ? Nie chciał wysłać Clienta, a bez tego nie mogę pracować, więc tak na prawdę w teamie nie byłem ^^
"każdy swój post próbujesz przeintelektualizować i nawciskać słów, którego znaczenia chyba nie znasz." Niby gdzie nawciskałem mądrych słów, których znaczenia nie znam xD
A co do kabla, jeżeli lubisz smak gumy połączonej z miedzą to wpierniczaj sobie takie kable zamiast makaronu do sosu pomidorowego xD
Dodatkowo ponawiam prośbę, TEN PROJEKT NIE MA NIC WSPÓLNEGO Z RPG MAKEREM ! Można przenieść temat do innego działu? |
|
AvK

Preferowany:

|
Wysłany: Pią 20 Kwi, 2012 23:50
|
|
|
|
| Cytat: | | Co do projektu - dobrze, że autor sobie pracuje w spokoju. Powodzenia. |
Daje se wacka uciąć że już nie pracuje nad projektem ;D |
|
|
|
|
|