Oki, daj nowe demo.
Muzyka z walki była fatalna, ale soundtrack z gothica mi się podobał. Wreszcie jesteśmy złymi! Jeeeach. Title jest za... to znaczy bardzo fajny. Mapping jest 100 razy lepszy od twoich poprzednich gier, nie wiem czemu w umiejętnościach jest Combinacja. A walki są trochę za łatwe.
Teraz ocena.
Grywalność - 5/6
Mechanika - 6/6
Muzyka - 6/6
Grafika - 5/6
Klimat - 5/6
Ogółem 5,4 dobrze ci idzie, a nowa muzyka ( ta z gothic 3 ) wymiata :D.
Projekt ciekawy, nie będę ukrywał, w dodatku widzę, że używasz polskiej wersji menu by mog wykonanej przeze mnie xD Ogólnie, to te grafiki mym zdaniem nadają się do śmietnika, nie przyłożyłem się do nich za bardzo, będzie trzeba je poprawić.
Cytat:
1.Mam specjalną prośbę do jednego z guru Rpg Makera na forum, a mianowicie Crasher'a. Proszę wspomóż mnie swoimi boskimi grafikami w razie potrzeby!
Rzeczywiscie menu przypadlo mi do gustu. Title lepsze od tego w moim wykonaniu. Grafiki twoje realy mi sie podobaja. A co do muzy - muza z gothica musi byc gdyz fabula gry nawiazuje do serii gothic.
Już, już, bez tej gupiej skromności Kraszerku .
Bardzo ładnie zrobione.
No więc pograłem trochę i muszę powiedzieć że bardzo podoba mi się pomysł. Miło widzieć to swobodne poruszanie się przez płotki i po dachach, choć nie do końca rozumiem...eem...geometrię tej gry.
Oczywiście jest kilka błędów, między innymi to, że nasz kolega Assasyn jest nieśmiertelny(choćby przy walce z pierwszym 'bossem'), to chodzenie po dachach które magicznie łączą się z ziemią trochę mnie dziwi, ale nie przeszkadza. :I Za to przy zeskakiwaniu z dachów przydałaby się animacja skoku, bo w tej chwili zeskok wygląda nieco jak błąd. :S
Projekt jest obiecujący i mam nadzieję że zostanie poprawiony i dokończony.
To tylko moje zdanieee! Nie bij. :<
1. Ten piewszy "boss" nie jest bossem, bo to tylko wprowadzenie do gry na razie.
2. Assasyn ma być nieśmiertelny, bo on potem odchodzi od nas.
3. Poprawa zeskoków bardzo by życie utrudniła, ale może coś wykombinuję.
Doszedłeś na polanę przed jaskinią i w ogóle? Bo wszyscy kończą demo zanim skończy się takie niby "INTRO"?
THX za ocene
Nowe Title tak wygląda:
Spoiler:
Jak możesz Crasher to popraw trochę rogi i przenieś napis do góry
Doom - proponowałbym zamiast tego coś, co imitowałoby śmierć dla tego Asasyna, bo takie robienie z kogoś na siłę nie do zabicia w grze RPG jest trochę dziwne. Można na przykład pobawić się w coś takiego, że po 'śmierci' Asasyn znika w cieniu, lub(skoro to gra o nekromancji) zostaje wskrzeszony przez bohatera, lub kogoś innego, nie wiem...boga-owcę :3
Z drugiej strony, jeżeli odchodzi 'niedługo' to nie widzę problemu. A no i daleko nie doszedłem, bo nie lubię zbytnio grać w dema. :I
Doom - proponowałbym zamiast tego coś, co imitowałoby śmierć dla tego Asasyna, bo takie robienie z kogoś na siłę nie do zabicia w grze RPG jest trochę dziwne. Można na przykład pobawić się w coś takiego, że po 'śmierci' Asasyn znika w cieniu, lub(skoro to gra o nekromancji) zostaje wskrzeszony przez bohatera, lub kogoś innego, nie wiem...boga-owcę :3
Z drugiej strony, jeżeli odchodzi 'niedługo' to nie widzę problemu. A no i daleko nie doszedłem, bo nie lubię zbytnio grać w dema. :I
Yarkendara wskrzesza Daemonius w dalszej czesci dostepnego demo :/ a ten drugi to zdrajca
Minęło już parę lat odkąd król Rhobar III wygnał bogów z naszego wymiaru. Podczas gdy był zajęty jednoczeniem Myrthany, Varantu i Nordmaru w Nieznanych krainach powstała cywilizacja. Nie wierzono tam w Innosa czy Beliara, ale wszyscy czcili pożądek Adanosa.
Assasyni pilnowali nekromantów. Nekromanci pilnowali zachowanie assasynów. Ale coś się zmieniło. Wśród assasynów zaczęły krążyć słowa : "On się przebudził, on powrócił". Wielki mistrz opętany przez Niego doznał wizji. Widział jak człowiek - wybraniec Adanosa kończy jego żywot. Wysłał go więc na samobójczą misję bez celu do Smoczej Grani, gdzie bitwę o miasto wygrywał Baaldar Potężny, jednak bohaterowi udało się go zabić. Mistrz nie chcąc dłużej czekać zabił Yarkendara. Nie wiedział jednak, że właśnie przyczynił się do swojej zguby...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum