| Ogłoszenie |
Administracja Forum
|
Zamknięty przez: Ayene Wto 08 Mar, 2011 12:07 |
Rzecz o pOkEmOnAcH i dwĂłch opcjach |
| JesteĹ za? |
| Za usuniÄciem opcji FrEaK i l33t |
|
33% |
[ 2 ] |
| Za usuwaniem postĂłw opisanych w p.2 |
|
33% |
[ 2 ] |
| Za zapisem w regulaminie |
|
33% |
[ 2 ] |
|
| Głosowań: 2 |
| Wszystkich Głosów: 6 |
|
|
|
| Autor |
Wiadomość |
Angius
Nie wkurzaÄ

Preferowany:

Pomógł: 104 razy Dołączył: 30 Paź 2010 Posty: 1276 Skąd: wROCK
|
Wysłany: Wto 08 Mar, 2011 11:12
|
|
|
Rzecz o pOkEmOnAcH i dwĂłch opcjach
|
Te opcje sÄ
chyba zbÄdne, bo nikt ich nie uĹźywa, a tylko naraĹźajÄ
forum na ataki rozmaitych pok3M0nĂłw... Nikt normalny, czyli w moim mniemaniu nikt, kto jest na forum nie pisze chyba falÄ
.
PomyĹka... Jest jedna osoba, a mianowicie SwEEt_:*. WidzÄ, Ĺźe dostaĹ juĹź warna, ale myĹlÄ, Ĺźe posty typu: | Cytat: | | O b()$$Eeee aLe tO SwEEt nAaaA pRZykĹÄ
D tHiS: | tylko oĹmieszajÄ
forum i powinny byÄ usuwane... PrzydaĹby siÄ rĂłwnieĹź zapis w regulaminie o pisaniu w takim wĹaĹnie stylu.
Wybaczcie ten post, jeĹli okazaĹ siÄ zbÄdny, ale takÄ
mam juĹź naturÄ, Ĺźe mĂłwiÄ o tym, co mi przeszkadza. A na to co powyĹźej mam ostrÄ
alergiÄ... |
 |
|
|
|
Ayene

Ranga RM:

Pomogła: 232 razy Dołączyła: 18 Wrz 2007 Posty: 2424
|
Wysłany: Wto 08 Mar, 2011 12:07
|
|
|
|
Angius, nie ma powodu do nerwĂłw i czym prÄdzej wypadaĹoby zasiÄgnÄ
Ä opinii alergologa
NapisaĹeĹ, Ĺźe nikt normalny nie pisze falÄ
. MoĹźe i racja, gdyĹź osoba, ktĂłra celowo zwraca na siebie uwagÄ musi mieÄ wiele kompleksĂłw Niemniej z powodu braku czasu nie przejrzaĹam wszystkich postĂłw napisanych od wczoraj, przez co nie zauwaĹźyĹam, Ĺźe pojawiĹ siÄ na forum uĹźytkownik piszÄ
cy w ten sposĂłb.
MoĹźe i regulamin wprost nie zakazuje uĹźywania "fali", ale zabrania przesadnego formatowania tekstu. Dlatego prosiĹabym SwEEt_:* o to, by zaprzestaĹa tej formy "wyrazu samej siebie".
Z mojego punktu widzenia prowadzenie otwartej dyskusji na ten temat nie ma wiÄkszego sensu. Dlatego temat zamykam. Pozdrawiam |

|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
 |