| Ogłoszenie |
Administracja Forum
|
Zamknięty przez: Ayene Sob 23 Cze, 2012 15:11 |
chRobal |
| Autor |
Wiadomość |
ronczy

Preferowany:

|
Wysłany: Pią 22 Cze, 2012 13:16
|
|
|
chRobal
|
Witam.
Na wstępie chciałbym zastrzec, że wspominałem i prosiłem już kilka (prawie kilkanaście) razy, o to co tu będzie zawarte (dot. kont).
Kiedyś miałem konto którym teraz pisze tego posta, prosiłem o jego usunięcie bo założyłem inne (sniper07 - obecnie chRobal), potem gdy moje konto zostało zbanowane (niesłusznie), zalożyłem konto sniper07v2 na potrzeby wyjaśnienia sytuacji i ponownie prosiłem o usunięcie kona ronczy i sniper07v2. Teraz po dość długiej nieobecności na forum po próbie zalogowania się na konto chRobal pisze, że zostałem zablokowany przez Admina. Chce sobie jeszcze (po raz 6 podajże) zastrzec, że użytkownik MrDawnok to mój kolega lecz nie moje inne konto. Mamy internet radiowy od tego samego dostawcy i wszyscy użytkownicy owego internetu w mojej wsi mają takie samo IP zewnętrzne które jest zapewne wyświetlane na tym forum. Zwracam uwagę, że funkcja kontakt, którą się poleca osobą zbanowanym jest dla nich nie możliwa, z powodu stanu konta. Prosił bym o wyjaśnienie mojego zablokowania i usunięcie kont ronczy, sniper07v2 nie wliczając w to chRobala i MrDawnoka (pierwsze to moje główne i jedyne konto z którego korzystam, a drugie to inny user).
Za kłopot przepraszam, i jednocześnie proszę o szybkie rozwiązanie mojego problemu.
No i oczywiście pokombinowanie z opcją kontaktu dla zbanowanych lub wyłączonych z życia forum na wszelakie inne sposoby(nie zawsze wiadomo za co się dostało bana np. po długiej nieobecności na forum).
Z poważaniem.
chRobal - zawsze i wyłącznie. |
|
|
|
Ayene

Ranga RM:

Pomogła: 232 razy Dołączyła: 18 Wrz 2007 Posty: 2424
|
Wysłany: Sob 23 Cze, 2012 15:11
|
|
|
|
| Cytat: | | Zwracam uwagę, że funkcja kontakt, którą się poleca osobą zbanowanym jest dla nich nie możliwa, z powodu stanu konta. |
Wystarczy się wylogować i wysłać wiadomość jako gość...
Wielokrotnie pisaliśmy, że nie usuwamy kont na prośbę Użytkowników. Nasze stanowisko w tej sprawie nie ulegnie zmianie. Nie mogłeś skontaktować się za pomocą forum, trzeba było na gg lub mailem. A Ty chociaż konta były blokowane za multi, nadal uporczywie zakładałeś nowe, z czego wynika, że notorycznie naruszasz regulamin forum. Jedynym wyjściem, jakie widzę w tej sytuacji jest zablokowanie wszystkich multikont i w drodze wyjątku odblokowanie konta chRobal. Tak też robię. |

|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
 |