Tylko nie wiem czyich nickĂłw mogÄ uĹźyÄ. ChciaĹbym uĹźyÄ wszystkich waĹźniejszych userĂłw/modĂłw/adminĂłw, czyli:
- Ayene
- Finwe (oczywiĹcie jako elfik)
- Angius
- Malian
- Melvin
- I jeszcze ew. Lartarin (jak siÄ zgodzi).
Dlatego proszÄ ww. osoby o wyraĹźenie (bÄ dĹş odmĂłwienie) zgody na wystÄ pienie w grze.
//edit: Nie jest to zapowiedĹş gry, tylko dopiero przygotowania, wiÄc umieĹciĹem to w Ĺmietniku.
________________________ Nie ma rzeczy niemoĹźliwych, jest tylko brak umiejÄtnoĹci.
UĹźywasz Windowsa 8? JesteĹ Ĺosiem.
Gość is the most intelligent person in the world.
RoxaS, no niestety ty siÄ mi aĹź tak bardzo z UltimÄ nie kojarzysz jak w/w osoby. Tu nie chodzi o datÄ rejestracji tylko o aktywnoĹÄ.
PrzecieĹź mam 476 posty ^^ Jestem aktywny, a raczej byĹem jak CrasheR, bo teraz trochÄ moja aktywnoĹÄ zmalaĹa, ale spoko rozumiem, mam nadziejÄ, Ĺźe bÄdzie to Ĺwietna gra i powodzenia
Pomógł: 3 razy Dołączył: 22 Gru 2009 Posty: 262 Skąd: Warszawa
Wysłany: Czw 28 Cze, 2012 15:52
AleĹź oczywiĹcie, Ĺźe wiele osĂłb pominÄ ĹeĹ. MoĹźesz uĹźyÄ mojego nicku do tej "RTP'Ăłwki". Tylko mam nadziejÄ, iĹź moim mieniem nie nazwiesz ususzonego pieczywa zwanego sucharkiem. ^^
Pomógł: 9 razy Dołączył: 17 Sie 2011 Posty: 115 Skąd: WrzeĹnia
Wysłany: Czw 28 Cze, 2012 21:21
Ooooo nie. Ja chciaĹem zrobiÄ coĹ podobnego na urodziny Ultimy
Ale nie bÄde kraĹÄ ci pomysĹu. Szczerze chÄtnie pogram sobiÄ w coĹ takiego.
Czekam na jakÄ kolwiek zapowiedĹş czy coĹ.
Pozdro!
Ayene, chÄci mam, tylko coĹ fabuĹy wymyĹleÄ nie mogÄ. Chyba Ĺźe to ma byÄ w stylu Szajby X-a.
________________________ Nie ma rzeczy niemoĹźliwych, jest tylko brak umiejÄtnoĹci.
UĹźywasz Windowsa 8? JesteĹ Ĺosiem.
Gość is the most intelligent person in the world.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum