|
Oczami Cairaxa - test gameplay |
| Autor |
Wiadomość |
Cairax

|
Wysłany: Nie 26 Sie, 2012 12:39
|
|
|
Oczami Cairaxa - test gameplay
|
Jako kolejny tester Ultimy popaczalem co za gra wygrala ktorys z konkursow myslalem ze to bedzie rpg hyhyhyh gra Sabikku " Zabij HeretykĂłw"
Sprawdz to tylko pare minut
ĹťyczÄ miĹego seansu |
|
|
|
Yoroiookami
Omnomnomnom

Preferowany:

Ranga RM:

|
Wysłany: Nie 26 Sie, 2012 13:04
|
|
|
|
ZupeĹnie inny sposĂłb komentowania niĹź u Rashy, no ale ciekawie siÄ oglÄ
daĹo.
ByĹoby nieco przyjemniej gdyby nie te okrutne lagi. xD |
|
|
|
Amelanduil

Preferowany:

|
|
|
|
Yoroiookami
Omnomnomnom

Preferowany:

Ranga RM:

|
Wysłany: Nie 26 Sie, 2012 13:33
|
|
|
|
To przecieĹź nie kopiowanie, tylko taka recenzja z serii Tag Teamu to przecieĹź wszystko na jednym kanale. |
|
|
|
noruj

Preferowany:

Ranga RM:

|
Wysłany: Nie 26 Sie, 2012 14:40
|
|
|
|
"ta gra jest bezczelnie %#?*" xP
Z audio, to w ogĂłle nie sĹychaÄ dĹşwiÄkĂłw z gry i sama gra laguje ( z poczÄ
tku myĹlaĹem, Ĺźe to filmik, dopĂłki goĹÄ nie powiedziaĹ, Ĺźe to gra ) |
|
|
|
Ayene

Ranga RM:

Pomogła: 232 razy Dołączyła: 18 Wrz 2007 Posty: 2424
|
Wysłany: Nie 26 Sie, 2012 16:49
|
|
|
|
OczywiĹcie, Ĺźe to ta sama seria, tylko inny 'tester'. Jak widaÄ/sĹychaÄ Cairax ma inny sposĂłb komentowania, ale i jego doĹwiadczenie z grami jest zupeĹnie inne. Na dobrÄ
sprawÄ nie wiedziaĹ w ogĂłle, jakiego rodzaju jest ta gra i wĹaĹnie reakcja na to, co zobaczyĹ jest jednÄ
z najlepszych w tym filmiku. Za lagi to akurat po czÄĹci ja ponoszÄ winÄ. Nie sprawdziĹam wczeĹniej, a od razu wrzuciĹam testplay Cairaxowi. Ze wzglÄdu na to, Ĺźe ponowne uruchomienie gry pozbawione by byĹo tej 'ĹwieĹźoĹci', postanowiliĹmy jednak wrzuciÄ to nagranie.
'Co ja mam tu robiÄ? Kim ja jestem? CO TO JEST?!' Hehehe dalej mnie to bawi, choÄ oglÄ
dam to po raz wtĂłry. ZwĹaszcza nawalanie w klawiaturÄ na sam koniec: 'Sory za %#?* ci spacji' |

|
|
|
|
Malian

Preferowany:

Pomógł: 3 razy Dołączył: 22 Gru 2009 Posty: 262 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: Nie 26 Sie, 2012 19:55
|
|
|
|
Ale fajny wulgarny jÄzyk!
No dobra... Nie fajny. Jednak niektĂłre reakcje "testerĂłw" sÄ
naprawdÄ fajne. ^^ ChociaĹź nie byĹo to do konca dopracowane, to w sumie miĹo siÄ oglÄ
daĹo. :)
PS. A teraz... Marsz do koĹcioĹa!
@EDIT:
Ayen, jaki masz system operacyjny? Tam gdzieĹ w 7 byĹa taka opcja, by podgĹoĹniÄ mikrofon. U mnie caĹkiem nieĹşle podziaĹaĹa i widaÄ wyraĹşnÄ
poprawÄ. |
|
Lartarin

Ranga RM:

Pomogła: 3 razy Dołączyła: 20 Wrz 2007 Posty: 233 Skąd: Ergard
|
Wysłany: Pon 27 Sie, 2012 17:58
|
|
|
|
ByĹo naturalisz i fantastisz. | Cytat: | A wiesz, Ĺźe on idzie sprzedawaÄ sĹonecznik | Zawsze znajÄ
siÄ zje*y ktĂłrym coĹ nie bÄdzie pasiÄ. Taka to juĹź hoĹota... f*ck ye! |
|
Ayene

Ranga RM:

|
Wysłany: Pon 27 Sie, 2012 18:19
|
|
|
|
Malian, mam Windows XP, z tym Ĺźe dwa kompy. Tym razem nagrywaliĹmy na PC i jak widaÄ, dĹşwiÄk nieco lepszy, ale niestety lagi byĹy. Z kolei na lapku nie ma lagĂłw, ale za to gĹos za cichy. Co najlepsze ustawienia mikrofonu sÄ
te same |

|
|
|
|
Malian

Preferowany:

Pomógł: 3 razy Dołączył: 22 Gru 2009 Posty: 262 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: Pon 27 Sie, 2012 18:27
|
|
|
|
| Nie wiem jak to jest na XP, ale wiem, Ĺźe na 7 jest moĹźliwoĹÄ zmiany zarĂłwno zmiany formatu nagrywania (jakieĹ tam 2-knaĹowe 16-bitowe, oraz czÄstotliwoĹÄ; takie tam róşne jakoĹci dĹşwiÄku), jak i poziomu gĹoĹnoĹci (do jakichĹ tam +30 dB). |
|
Sabikku

Nagrody:

Ranga RM:

|
Wysłany: Pon 27 Sie, 2012 18:32
|
|
|
|
O, luĹşny i przyjemny facet z miĹym gĹosem! I o jakiej fajnej grze gada! I z przekleĹstwami, i z wspominaniem o automatach! Idealnie!
Cairax dostaje ogromnego plusa ! |
|
|
|
Ayene

Ranga RM:

|
Wysłany: Pon 27 Sie, 2012 18:32
|
|
|
|
Mam wraĹźenie, Ĺźe jak nagrywaĹam tutki, to dĹşwiÄk byĹ jakiĹ lepszy . GrzebaĹam juĹź w ustawieniach programu i w systemie. Nic to moĹźe poszukam czegoĹ na forach o mikrofonach |

|
|
|
|
Cairax

|
Wysłany: Pon 27 Sie, 2012 23:01
|
|
|
|
| Lartarin napisał/a: | | Cytat: | A wiesz, Ĺźe on idzie sprzedawaÄ sĹonecznik |
|
Hyhyhyh a to wiem doskonale za to nie wiem z czego to cytat poczytalbym calosc.
Pozatym chcialem dodac ze ten spontan zalaczylem aby przedstawic sie wszystkim chociaz troszeczke tyle ze jako facet nie potrafie tak mowic o sobie jak rasha heheh.
Trafnie to ujeles Sabikku widze ze tez masz dystans do tego, bo jak widzisz relacja z gry jest szczera, a to najwazniejsze moim zdaniem (ja mam miĹy gĹos pierwsze sĹysze ale dla faceta to jak obelga ;)). Nie sa to jakies wypociny agniusa obrazajace pomysly autorow. Te jego wspaniaĹe spostrzezenia, zenujace pod wieloma wzgledami nie pomagaja im sie rozwijac ale zdolowanie raczej powoduje zniechecenie do dalszej pracy. Ja jako tester "Pustkowia Chosu" mialem w sumie bardzo malo pracy bardziej doradzalem jakby z mojej perspektywy kogos kto jest zielony w grach rpg. Za to jaby was ciekawilo to jestem typem kolesia ktory od czasow (commodore przez amige pcta a rownoczesnie takze roznego typu konsole gier od takich prymitywnych pierwszych "gier video" przez sege po play station) gra praktycznie we wszystko ale o moich preferencjach i gustach moze nie teraz i tutaj wiec pozdrawiam w szczegolnosci wszystkich ;) |
|
|
|
|
|