W tym temacie (pod spodem) moĹźna skĹadaÄ proĹby o zmiane nicku. Wystarczy uzupeĹniÄ poniĹźszy wzĂłr.
Kod:
Aktualny nick:
PrzyszĹy nick:
KrĂłtkie uzasadnienie:
What's the meaning of live? ^@^:
Regulamin korzystania z opcji zmiany nicku.
1. By nie doszĹo do naduĹźyÄ wprowadza siÄ zasadÄ - kaĹźdy uĹźytkownik moĹźe zmieniÄ nick maksymalnie 3 razy.
2. Podanie o zmianÄ nicku zĹoĹźyÄ moĹźe wyĹÄ cznie osoba, ktĂłra nie posiada Ĺźadnych ostrzeĹźeĹ.
2. TrzeciÄ zasadÄ jest to, Ĺźe obowiÄ zujÄ dwie pierwsze.
Aktualny nick: voodoo
ChciaĹbym zmieniÄ sobiÄ nick na : Mustafa.
Uzasadnienie.
PoniewaĹź nie chcÄ juĹź mieÄ tego nicku, Ĺşle mi siÄ kojarzy i mam zupelnie inny obrazek do przyszĹego nicku. Nie chcÄ robiÄ nowego bo napewno nie bÄdzie taki sam.
Wysłany: Sro 04 Lis, 2009 18:48
Aktualny nick: Fire_x
pryszĹy nick: HaRdCoRe
KrĂłkie uzasadnienie: ChcÄ zmieniÄ nick bo ten mi siÄ znudziĹ a pozatym ten Ĺwidczy o mojej gĹupocie jak pomaĹpowaĹem nick po Siwy X i troche "Fire_x" wyglÄ da na takÄ wioche.
PrzyszĹy nick: OrzeĹ
KrĂłtkie uzasadnienie: kumple w szkole dali mi ksywe OrzeĹ wiÄc chcÄ jej uĹźyÄ i nie mam zamiaru juĹź wiÄcej zmieniaÄ nicku po zmianie na OrzeĹ
________________________ Ja jestem tym kim byĹbym gdybym urodziĹ siÄ jeszcze raz...
Aktualny Nick : Grafiti
PrzyszĹy nick : FireBlade
Uzasadnienie : Tak nazywa siÄ moja gra i chciaĹa bym jÄ reprezentowaÄ nickiem :) A poza tym jest fajniejszy niĹź Grafiti Ĺşle mi siÄ kojarzy z jakimĹ menelem w dresie ;p a jestem kobietÄ ;p
PS. Jak nie uda siÄ zmieniÄ nicku to pisaÄ na pw i taka sama sytuacja jak go zmienicie
________________________ "Nigdy siÄ nie tĹumacz, przyjaciele tego nie potrzebujÄ a wrogowie i tak nie uwierzÄ .,"
"Oklaski sÄ z Ĺaski a brawa to wielka sprawa"
"AkcpetujÄ tylko wodÄ, mountain dew i coca colÄ zero..."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum