Pomogła: 232 razy Dołączyła: 18 Wrz 2007 Posty: 2424
Wysłany: Pią 06 Lis, 2009 20:37
System RPG VX
PostanowiĹam przyĹÄ czyÄ siÄ do zabawy i zamieĹciÄ screeny ze swojego projektu. Mapka nie jest jeszcze dopracowana, nie ma na niej ustawionych bohaterĂłw niezaleĹźnych, ale chwilowo zajmujÄ siÄ przerabianiem caĹego menu, wiÄc zostawiĹam mapy same sobie
Oto dwa screeny - mapa miasta, dwie gĹĂłwne ulice.
Spoiler:
Droga przy teatrze.
CzÄĹÄ ĹrĂłdmieĹcia, w ktĂłrym znajduje siÄ m.in Biblioteka, Klinika i Bar "ĹpiÄ cy Smok"
No Ĺliczne! WidaÄ dbaĹoĹÄ o szczegĂłĹy, na pierwszym screenie dzieci bawiÄ ce siÄ ĹĂłdkÄ , fajnie wykonane stragany. Super.
Co do skalowania trochÄ nie w moim stylu. Budynki wydajÄ siÄ maĹe ale dostrzegam tego plus mianowicie moĹźna je caĹkowicie ogarnÄ Ä kamerkÄ . Na pewno jest to lepsze niĹź prĂłba tworzenia ich w naturalnej skali, wtedy ich po prostu nie widaÄ w caĹoĹci. Co jeszcze?
TrochÄ maĹo ludzi ale to przedmieĹcia tak Ĺźe jest to usprawiedliwione.
Bardzo podoba mi siÄ schludnoĹÄ, wszystkiego jest akurat tyle ile powinno.
No i fajne tilsety (teĹź muszÄ sobie jakichĹ nowych poszukaÄ)
Staram siÄ byÄ obiektywny, wiÄc 5/6.
Czekam z niecierpliwoĹciÄ na grÄ
________________________ "Darker than Black"
MoĹźe taki jestem.
WyglÄ da ok - dobry pomysĹ z dzieÄmi ktĂłre bawiÄ siÄ ĹĂłdkÄ hehe A nazwa baru ĹpiÄ cy smok? Dobrze pasuje i do tego ktĂłry przesadzi z piwem hehe Teatr - bÄdÄ jakieĹ przedstawienia? ogĂłlnie zapowiada siÄ ciekawie
Ta patrerĂłwki bo nima domku Riku pokazanego. PamiÄtam jak siedziaĹyĹmy poczÄ tkowo i dbaĹyĹmy by domek byĹ idealnie dopracowany i miaĹ dopracowany kaĹźdy szczegóŠtaka jedna czÄĹÄ mapki zajmowaĹa Ĺadnych parÄ godzinek, a później juĹź sama robiĹaĹ zatem wiem jak to wszystko jest idealnie dopracowane jak dla mnie to 6/6
Spoko salon i fajna miejscĂłwka na kawÄ czy co tam stoi Zdecydowanie bym tu zamieszkaĹ W sumie nie mam zastrzeĹźeĹ do salonu, dla mnie jest lepiej dopracowany niĹź ulice na pierwszym screenie ale moĹźe dlatego Ĺźe nie dodaĹaĹ w mieĹcie jeszcze postaci
Pomogła: 1 raz Dołączyła: 26 Wrz 2009 Posty: 88 Skąd: Stumilowy Las
Wysłany: Nie 15 Lis, 2009 14:25
Skreeny bardzo przyjemne dla oka
Salon jest lekko nie w moim guĹcie, ale i tak do przyjÄcia.
WidzÄ Ĺźe gra bÄdzie prezentowaÄ siÄ czekoladowo.
Bardzo siÄ cieszÄ, bo lubiÄ sĹodycze
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum