Siemanko ludzie
W tym temacie bÄdziemy dodawaÄ screeny z projektĂłw a inni bÄdÄ je oceniaÄ .
DziÄki temu bÄdziemy mogli wyeliminowaÄ bĹÄdy w mapkach ,i uczyÄ siÄ
przy okazji jak zrobiÄ dobrÄ mapÄ .No to ja zacznÄ :
Szczerze powiedziawszy ciÄĹźko tu cokolwiek skrytykowaÄ. Bardzo podoba mi siÄ wyglÄ d podĹoĹźa (mistrzowsko wykonane). Ĺťywo i kolorowo. Daje 5/6. W zasadzie naleĹźy siÄ 6 ale zostawiÄ tÄ ocenÄ jak ktoĹ mnie zwali z nĂłg
________________________ "Darker than Black"
MoĹźe taki jestem.
Pomogła: 232 razy Dołączyła: 18 Wrz 2007 Posty: 2424
Wysłany: Czw 05 Lis, 2009 22:18
Przyznam siÄ, Ĺźe gdybym byĹa w takim lesie, czuĹabym siÄ bardzo niepewnie. Panuje w nim jakiĹ mrok Jakby w jednym czasie zbiegaĹy siÄ w nim trzy pory roku. To na pewno sprawka magii Mapka caĹkowicie zdradza TwĂłj styl. Nie jest on do koĹca zgodny z moim, ale nie mam wiÄkszych zastrzeĹźeĹ. Wydaje siÄ, Ĺźe za wszelkÄ cenÄ prĂłbujesz wypeĹniÄ puste miejsca, stÄ d takie nagromadzenie róşnych przedmiotĂłw
pakitos moĹźe nie pasuje ci te napisy w HUD'zie ,jakby patrzeÄ to mi teĹź nie pasujÄ .
I tak w ogĂłle to ty jesteĹ teĹź na forum Titka zalogowany jako Pakit
Tak z ciekawoĹci pytam
[ Dodano: Pon 09 Lis, 2009 12:35 ]
NO to dodaje kolejnego screena
Wysłany: Pon 09 Lis, 2009 13:08
Bardzo Ĺadny... widzÄ, ze zastosowaĹeĹ kolejny przydatny skrypt. Jedyny widoczny mankament to nadal HUD - napisy siÄ nakĹadajÄ , dobrze by byĹo przesunÄ Ä LV w prawa stronÄ, Ĺźeby zmieĹciĹo siÄ caĹe imiÄ oraz rozszerzyÄ miejsce na 'Ĺťycie' i 'Duch'. Moja rada - wprowadĹş skrĂłty. W bazie danych w zakĹadce Terms / SĹownik jest okienko 'HP' i 'HP (Abbr.)', czyli samo HP to jest peĹna nazwa tej statystyki, zaĹ 'HP (Abbr.)' to skrĂłt, do ktĂłrego najczÄĹciej program odwoĹuje siÄ rysujÄ c paski Ĺźycia (chyba tylko w statusie jest peĹna nazwa).
Dla odmiany screen w budynku. Co tu duĹźo gadaÄ: Bardzo mi siÄ podoba. Jest bogato, fajnie zaprojektowane, moĹźna by rzec Ĺźe aĹź przytulnie. ZgodzÄ siÄ z Ayene Ĺźe moĹźna to odrobinÄ przesunÄ Ä no i mam nadziejÄ Ĺźe chaĹupka siÄ nie zapali od tego kominka (Ĺźart).
Jak dla mnie w porzÄ dku, mapka w moim guĹcie jak najbardziej.
MoĹźe taki jestem.
No dobra to dodaje kolejne screeny:
Kolejny domek :
GĂłry:
A tu daje raczej przestrogÄ niĹź do oceny.Ten kto znajdzie zdjÄcie matki chĹopca ,lepiej niech nie odpakowuje go :
MuszÄ przyznaÄ Ĺźe coraz bardziej mi siÄ twoje screeny podobajÄ
Budynek na pierwszym jest niczego sobie. GĂłry na drugim fajnie zrobione, nawet trochÄ przypominajÄ te wykonane przeze mnie, ale w sumie to nic dziwnego, w koĹcu pracujemy na tych samych tilsetach.
No i przestroga na trzecim. Powiedz czy bÄdzie nam dane zobaczyÄ zdjÄcie jego matki? SÄ dzÄ Ĺźe bÄdzie z tym ciekawa akcja.
MoĹźe taki jestem.
BÄdzie nam dane zobaczyÄ zdjÄcie jego matki ,ale jest to raczej utrapienie o czym przekonasz siÄ sam jak otworzysz zdjÄcie ,zapomnieÄ o tym pozwala tylko "Magiczna WĂłdka".
Jest to zadanie poboczne takie urozmaicenie gierki .
Wysłany: Wto 10 Lis, 2009 09:41
Z HUD-em juĹź lepiej... widaÄ znaczÄ cÄ róşnicÄ A co zdjÄcia... hmm nie wiem, co napisaÄ, by z gĂłry nie potÄpiaÄ, ale pomysĹ dla mnie dobry nie jest... nie bÄdÄ rozwijaÄ, ale skoro juĹź chciaĹeĹ daÄ jakÄ Ĺ 'kobietÄ na rurze', mogĹeĹ daÄ ktĂłrÄ Ĺ z koleĹźanek gĹĂłwnego bohatera... a nie matkÄ?!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum