Pomogła: 232 razy Dołączyła: 18 Wrz 2007 Posty: 2424
Wysłany: Czw 05 Lis, 2009 22:08
Bardzo Ĺadnie dopracowane detale. Nawet pranie na sznurku jest pogrupowane kolorystycznie A na powaĹźnie, caĹoĹÄ wyglÄ da schludnie. Okna sÄ w takiej odlegĹoĹci od siebie, w jakiej lubiÄ. Nic dodaÄ, nic ujÄ Ä
Zgadzam siÄ z Ayene. Ponadto uwaĹźam Ĺźe robisz najlepsze mapki (a przynajmniej lepszych nie widziaĹem), sÄ schludne i cieszÄ oko. Zapewne to zasĹuga tych nowych TilsetĂłw ktĂłrych uĹźywasz.
________________________ "Darker than Black"
MoĹźe taki jestem.
Pomogła: 1 raz Dołączyła: 26 Wrz 2009 Posty: 88 Skąd: Stumilowy Las
Wysłany: Czw 05 Lis, 2009 22:33
Od razu siÄ spostrzegĹam, nie wiem czemu mio siÄ pomyliĹo chyba za duĹźo rzeczy na raz robiÄ
Za to mi siÄ podoba kolorystyka. Dobrze dobraĹeĹ kolor domu i dachu. Ta kostka brukowa teĹź Ĺadnie wyglÄ da. Niestety ale trzeba napisaÄ w samych superlatywach
Aloha!
Co Ty myĹlisz Ĺźe bÄdÄ ciÄ chwaliÄ
Pewnie Ĺźe bÄdÄ
Masz zmysĹ graficzny i to aĹź rzuca siÄ w oczy. PowinieneĹ zostaÄ goĹciem od spraw zagospodarowania przestrzeniÄ hehe
5/6
Zastanawia mnie tylko ta fontanna z XP w tle
Wszystko Ĺadnie tylko jak patrze tam koĹo fontanny to wydaje mi siÄ jakby byĹo tam pusto ,moĹźe dodasz jakieĹ ptaszki i okruchy chleba ,ale ogĂłlnie fajna mapka ,wiÄc 5/6.
WidziaĹem teĹź trailer wiÄc wiem Ĺźe te mapy w ruchu wyglÄ dajÄ jeszcze lepiej. ZatrwaĹźajÄ ca jest twoja dbaĹoĹÄ o szczegĂłĹy XD PrzydaĹby siÄ jeszcze jakiĹ inny skrin ktĂłry pokazuje inny element nie tylko garfikÄ ;)
System walki mĂłj ulubiony ^^ teĹź z niego korzystam hjehje poza kilkoma dodatkami (apropos Ĺadny window). ZauwaĹźalne Ĺźe twoja gra kipi od skryptĂłw i efekt jest taki jaki powinien. Na pierwszych dwĂłch screenach tak naprawdÄ maĹo co widaÄ, choÄ moĹźliwe Ĺźe w grze wyglÄ da to lepiej. Czemu w ogĂłle tam jest tak ciemno? A co najlepsze jest ciemniej niĹź na trzecim czy czwartym obrazku - a tam najwyraĹşniej jest noc.
________________________ Nie ma Ĺniegu, a na ulicach peĹno baĹwanĂłw ^^
Taak kipi od skryptĂłw Jest ich naprawdÄ duuĹźo, te dwa pierwsze screeny to kopalnia ale w grze widaÄ leepiej - ogĂłlnie gra caĹy czas przechodzi jakieĹ zmiany (buuu SaE odeszĹa z PoooMocy! (Help Me )
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum