Zamknięty przez: Ayene Sro 13 Sty, 2010 15:43 |
Chodzenie |
| Autor |
Wiadomość |
Malian

Preferowany:

Pomógł: 3 razy Dołączył: 22 Gru 2009 Posty: 262 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: Wto 12 Sty, 2010 21:39
|
|
|
|
bionicl:
Właśnie zapomniałem dopisać że usunołem mapkę i ją na nowo zrobiłem, ta mapka nie miała dużo eventów bo tylko dwa teleporty oraz pusty event, tak wygląda cenniejsza mapka pierwszego piętra:
No może nie jest całkiem dobra, ale to początek na razie trochę ją obrobię i zrobię pare innych i gdzieś na forum wrzucę. |
| Ostatnio zmieniony przez Nhadala Sro 13 Sty, 2010 09:46, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
bionicl

Preferowany:

Pomógł: 1 raz Dołączył: 06 Gru 2009 Posty: 99 Skąd: z Huty Mińskiej
|
Wysłany: Wto 12 Sty, 2010 22:43
|
|
|
|
| No, ale możesz już chodzić? |
________________________ Gość, podoba ci się moja gra? ;) |
|
|
|
Malian

Preferowany:

|
Wysłany: Wto 12 Sty, 2010 23:02
|
|
|
|
Jasne, nie wiem czy mozna ale ocencie mi ta druga mapke, bo chcialbym wiedziec czy mam ja jakos dobracowac.
Mysle ze jutro zrobie temat do tej gry jej nazwa to "Powrot do Eternii" reszte napisze jutro. Zdradze tylko to ze bedzie to gra przplizona pod paru wzgledami do gry Squla.
Pozdro. |
|
bionicl

Preferowany:

Pomógł: 1 raz Dołączył: 06 Gru 2009 Posty: 99 Skąd: z Huty Mińskiej
|
Wysłany: Wto 12 Sty, 2010 23:50
|
|
|
|
Jeśli chodzi o mapkę:
-wg. mnie na dole (w całej dolnej części), jest pusto, tylko ten stół... Zrób tam coś, albo lekko zmniejsz mapkę...
-przydał by się jakiś dywanik.
-coś zrobić z tymi łóżkami: najlepiej je odłączyć i pomiędzy wstawić jakiś mały stoliczek...
-radzę dodać kwiatki (tylko radzę, i tylko żeby było ładnie )
To jest wg. mojego zdania. Zrób jak chcesz, ale najważniejszy to pkt. 1 .
Podoba mi się też ten sposób z pokazaniem zewnętrznej strony i tej czarnej ramki. |
________________________ Gość, podoba ci się moja gra? ;) |
|
|
|
Malian

Preferowany:

|
Wysłany: Sro 13 Sty, 2010 14:43
|
|
|
|
Dzięki chodziło mi ogólnie o to ostatnie obramowanie mapki bo nie wiedziałem czy dobrze zaczynam.
Ogólnie jest jeden mały problem. Są trzy warstwy. Na pierwszej jest podłoże a jak tam dam dywan to będzie wokół niego czarno. Na drugiej warstwie jeśli dam dywan to na stole nie będzie żadnych dodatków. Hmm... Albo jeśli dam w evencie grafika i poukładam obrazki z tileseta tam to może coś wyjdzie. |
|
Ayene

Ranga RM:

Pomogła: 232 razy Dołączyła: 18 Wrz 2007 Posty: 2424
|
Wysłany: Sro 13 Sty, 2010 15:43
|
|
|
|
| Tak czy owak, problem chodzenia został rozwiązany. Do oceny mapek jest dział Screeny w kategorii Galeria. Zamykam. |

|
|
|
|
|
|