Pomogła: 232 razy Dołączyła: 18 Wrz 2007 Posty: 2424
Wysłany: Pon 15 Lut, 2010 17:10
Co to jest z klasa 'Window_Base1'? SkÄ d ona siÄ u Ciebie wziÄĹa? Przerabiasz skrypty wedĹug uznania, a my mamy wiedzieÄ, czemu nie dziaĹajÄ ? Komunikat bĹÄdu moĹźna przetĹumaczyÄ nastÄpujÄ co: 'definicja actors odwoĹuje siÄ do pustej klasy'.
Wysłany: Pon 15 Lut, 2010 17:17
Po co Ty zastÄpujesz klasÄ Window_Base?! Ĺťe tak zapytam... jak zaawansowany jesteĹ w tworzeniu skryptĂłw?
A poza tym, czy masz w ogĂłle kogoĹ w druĹźynie, gdy zaczynasz grÄ?
Wysłany: Pon 15 Lut, 2010 17:36
WczeĹnie odpowiedziaĹeĹ, Ĺźe nie masz nikogo w druĹźynie, a teraz piszesz, Ĺźe masz 'jednego goĹcia'?! W takim razie zacznijmy od poczÄ tku...
W jakim celu stworzyĹeĹ skrypt? Po co Ci drugie menu?
drugie menu... wĹaĹnie miaĹem menu pod tytuĹem Window_Base1 dlatego tak siÄ dziaĹo(chyba)
bo jak zamieniĹem ten Window_Base1 na Scene_Menu do po klikniÄciu "Esc" wyskakuje mi menu w ekranie powitalnym a jak znĂłw klikam "Esc" wchodzi mi do gry!!!
Wysłany: Pon 15 Lut, 2010 17:50
Widocznie to nie byĹo Scene_Menu tylko Scene_Title. Tylko nie wiem co Window ma do Scene, oprĂłcz tego, Ĺźe Scene skĹada siÄ z konkretnych Window. JeĹźeli faktycznie jest to duĹźy problem, to zamieĹÄ swĂłj projekt np. na www.mediafire.com i wyĹlij mi link na PW.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum