________________________ Nie ma rzeczy niemoĹźliwych, jest tylko brak umiejÄtnoĹci.
UĹźywasz Windowsa 8? JesteĹ Ĺosiem.
Gość is the most intelligent person in the world.
Fajne, kojarzy mi siÄ z kosmosem :). PasowaĹoby do intra np. kwadrata czy perfect world'a. MĂłgĹbyĹ tylko podgĹoĹniÄ nieco bas, naprawdÄ ledwo go sĹychaÄ.
________________________ Nie ma rzeczy niemoĹźliwych, jest tylko brak umiejÄtnoĹci.
FireBlade - coĹ chyba ci siÄ pomieszaĹo, bo to ma 2,54 MB. A jak zrobiĹem?
Spoiler:
Po butli wĂłdki o 2 w nocy
ĹťartujÄ ;)
No to nie wiem czemu, bo u mnie to "waĹźy" 2,54. Ma ktoĹ inny podobnie? A i zamknij w swoim cytacie tag spoiler, bo to psuje sens tego co napisaĹem, tzn. miaĹo byÄ zaskakujÄ co i tylko dla osĂłb ktĂłre spoiler rozwinÄ .
No i to mĂłj pierwszy w Ĺźyciu Mix. Trwa prawie 30 minut, ciekawe czy rozpoznacie piosenki. Zrobione za pomocÄ programu Mixxx. Jak mĂłwiĹem, to jest pierwsza moja tego typu praca, wiÄc nie biÄ (a przynajmniej za mocno)
http://www.przeklej.pl/pl...p3-001aeh0u907t
Przeklej.pl ma teraz playera do mp3, wiÄc ĹciÄ gaÄ nie musicie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum