Pomógł: 53 razy Dołączył: 30 Gru 2009 Posty: 515 Skąd: Ruda ĹlÄ ska
Wysłany: Nie 23 Maj, 2010 17:42
Automatyczny raport
Siemka. Wielu pewnie z was graĹo w MFO a moĹźe i nikt. Chodzi mi o to Ĺźe jest tam takie coĹ jak automatyczny raport walki z potworami. WiÄc mam pytanie czy jest jakiĹ skrypt na takie coĹ??? Aha i jeĹli by moĹźna byĹo to na mapie pokazywaĹo by siÄ takie okienko a na niej by byĹ napis "Ostatni raport" i gdy by siÄ w niego kliknÄĹo myszkÄ (taki skrypt) to ten raport by siÄ pokazaĹ a na koĹcu jego by byĹo "powrĂłt".
Pomogła: 232 razy Dołączyła: 18 Wrz 2007 Posty: 2424
Wysłany: Wto 08 Cze, 2010 11:17
Agumon, faktycznie chcesz taki skrypt? A masz moĹźe pomysĹ, w jaki sposĂłb zapisywaĹaby siÄ taka walka? Zdajesz sobie oczywiĹcie sprawÄ z tego, Ĺźe MFO ma tylko grafikÄ z RM, a nie silnik?!
Wysłany: Wto 08 Cze, 2010 16:41
Ayene, zdajÄ sobie z tego sprawÄ. Tego raportu by nie musiaĹo byÄ ale taki jak bym daĹ obszar tam by takie potworki atakowaĹy.
Aha a skrypt jest mi potrzebny po to Ĺźeby nie walczyĹo siÄ tak dĹugo z potworami tylko krĂłtko.
Wysłany: Wto 08 Cze, 2010 16:54
Jeszcze raz wytĹumaczÄ.
Chodzi mi o taki skrypt Ĺźe wszystkie raporty z potworami byĹy by ukryte (nie wyĹwietlaĹy siÄ) a w prawym-gĂłrnym rogu byĹo by takie okieneczko z napisem jakie potworki przed chwilÄ zabiĹem (np szczur 2x, GoĹÄ b 3x itp)
ChcÄ ten skrypt po to by nie traciÄ czasu na normalne walki z potworami.
To byĹoby za trudne. Skrypt musiaĹby sam przeprowadziÄ walkÄ (bez twojego udziaĹu) i na dodatek później Ci jÄ pokazaÄ. JeĹli chcesz ukrĂłciÄ czas walki, to proponuje uĹoĹźyÄ wĹasnÄ formuĹÄ obraĹźeĹ, aby byĹy bardzo mocne (lub zmniejszyÄ obronÄ) i dziÄki temu bÄdzie siÄ walczyĹo szybciej.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum