Daję 5/10 :[ dialogi mogłyby być lepsze...cóż, title jest dobry a raczej w miarę dobry , mapki są lepsze niż były i nawet fabuła się lepiej trzyma kupy. Ale nie uważam tego za coś, czym należy się już chwalić, jak by nie patrzeć ma bardzo wiele bugów i błędów nawet w samych dialogach. Dopracuj grę, a potem nam ją daj
FilipsO1999, Błąd naprawiony , dziękujemy za wykrycie go.
Prace nad grą trochę spowolniły ale dodany został Tenkai Battle system z którym mam
małe kłopoty.Ale nie na długo.
________________________ "Nigdy się nie tłumacz, przyjaciele tego nie potrzebują a wrogowie i tak nie uwierzą.,"
"Oklaski są z łaski a brawa to wielka sprawa"
"Akcpetuję tylko wodę, mountain dew i coca colę zero..."
Pewnie. Jako testera xD albo dodam nową zakładkę -> Grali w grę xD
albo wykrycie błędów .. no nic .. od tygodnia istnieje temat i żadnej sensownej oceny .. ehh
________________________ "Nigdy się nie tłumacz, przyjaciele tego nie potrzebują a wrogowie i tak nie uwierzą.,"
Dała bym ale moi testerzy każą czekać sobie do 50% gry
FilipsO :
Spoiler:
FilipsO napisał/a:
Muza 5/10 może być
Final fantasy "może być" ? O_O
FilipsO napisał/a:
Dialogi 0/10 gorzej być nie mogło
Poprawione
FilipsO napisał/a:
Grafika 7/10
Grafika .. "może być' .. ? padnę ..
Wszystko ...co jest na "może być" jest super .. ale ty chyba nie grałeś długo w te grę O_O
CRISIS CORE :
Spoiler:
CRISIS CORE napisał/a:
FireBlade, mogłaś bardziej zaktualizaować.
Zaktualizowała bym gdyby mogła edytować posta .. może się tym ktoś z modów zajmie ?
Amelanduil :
Spoiler:
Amelanduil napisał/a:
Zła terminologia projektu -.-
Beta = Demo
Nie ma czegoś takiego jak wersja "afla"
Triler, czy raczej Thriller, odnosi się do utworu sensacyjnego, podczas gdy TRAILER odnosi się do zapowiedzi gry
Tu masz oceniać grę a nie terminologię projektu ..
Podsumowując :
Potrzebuję żeby ktoś przetestował grę i kogoś kto edytnie temat ...
Pozdrawiam
Z perspektywy poprzedniego projektu jest "sjuper" ^^
"Moi" to osoba średnio kompetentna do oceniania czyiś gier... Nie jestem nawet w połowie tak dobra, jak eksperci krytykujący twoją pracę ale się staram... (zawsze musi być jakieś ale ^^)
Przyjmij tą skromną ocenę 6/10 za całokształt.
Czekam na Fulla ^@^
Od samego początku wiedziałam że będą złe oceny ale ja i tak jestem dumna że
robię duże postępy ... nie chcę byc od razu super hiper ^^ porównując to do oceny 0,5/10
Jest super
Aktualny stan dema :
Dodane postacie -
-Taylor
Dodane skrypty -
- Nie naliczę
Dodane mapki -
-Labirynt , China Town(xd) ,
Nowe zmiany -
- Dodano bardzo efektowne okienka z imeiniem nad wiadomoscią ^^
Stan pracy :
25%
Teraz tylko dobrnąc do 50% .. testnąc demo .. poprosic o edycję postu .. i git
Chociaż edycja postu to niestety jedna z trudniejszych spraw ;P
Witam !
Dziękuje za dobrą wiadomość RtaMag2 ^^
Fulll nawet nie wiem czy wyjdzie : d bo jakoś czuję że
to tylko początek krytyków ..
dobra new :
Info dema :
Spoiler:
- Mapping
- Zmienione budynki na styl nowoczesny ^^
- dodano nowe mapki
- Postacie
- Dodano Taylora
- Linki
- Rapidshare
-Mediafire
- Megaupload
- Zmiany w grze :
- Błędy ortograficzne są praktycznie wyeliminowane w wszystkich dialogach ..
siedziałam trochu nad tym ale się opłaciło ;P
- Gra waży trochu mniej niż planowano z powodu że mój brat wykorzystuję możliwość
odtwarzania muzyki w kółko i miał tam z 2-3 muzyki ważące sporo xd
-
Stan prac :
35%
siema:D
tutaj stary przyjaciel uf darkpl3:D
ekhem co do projektu:
mapy: 5/6 fajne:) [labirynt 6/6:D]
dźwięk : mało 2.6/6
fabuła : ja taki bardziej fantasy:D [moja ocena tutaj jest bezcenna] 3/6
być może moja ocena jest za słaba/dobra
no ale dawno mnie tu nie było :D
ogólnie za wszystko : 3.8/6.0 :D
[dodam ze podoba mi się intro]
tyleeeeeee:)
Znalazłem kilka drobnych bugów::
- Na pierwszej mapie, po ponownym wejściu do naszego domu, po wyjściu gracz traci grafikę i jest niewidzialny. x/
- Skąd ten Taylor? Nie powinien być widoczny podczas chodzenia, skoro odzywa się do bohaterów? >_>
- Przy kupowaniu mam opcję "Synthesize"...nie mam pojęcia co to znaczy, ale powinno być po polsku, tak jak napisy obok.
- Jeżeli robisz schody w dół, to najlepiej ustaw na dotknięcie. :I
- Nie wiem czy jest sens robienia labiryntu, jeżeli mamy jego mapę...nie jestem pewien co z tym zrobić i czy masz ochotę to poprawiać xD
- Właśnie w tym labiryncie w niektórych miejscach nie ma ścian...
- Nazwałaś atak "Bankai"? XD Nie wiedziałem że lubisz Bleacha :P postaraj się na coś oryginalniejszego.
- Dlaczego "Power" nie kontratakuje?
- Można zdobyć dwie zakazane księgi...i walczyć dwa razy z Powerem xD
- Nie mam pojęcia jak wydostać się z labiryntu i czy jest dalsza gra :<
--------------------------------------------------------------------
Kilka rad - popraw szczegóły, dopracuj Labirynt i jeżeli bohater ma jedną mapę, to nie powinna zawierać miejsc których praktycznie nikt nie znał. xD
Jeżeli wyłączysz w Labiryncie mapę, trochę go dopracujesz, utrudnisz, dasz pułapki i wskazówki, to uwierz mi że grywalność wzrośnie. Jak chcesz mogę ci (jakoś) pomóc, choć nie zamierzam za ciebie niczego robić. xD
Dialogi są o wiele lepsze niż w poprzedniej wersji, dodałaś intro(mam na myśli historyjkę), nie ma tylu błędów ortograficzne(jeżeli jakieś są), skrypty urozmaiciły grę i sprawiły że wygląda o wiele ciekawiej. Dziwią mnie tylko jeszcze imiona bohaterów, no ale do tego to już się nie przyczepię, bo tu już jak kto lubi. Mapy jak dla mnie dobre, choć sam mistrzem nie jestem. xD
Podobają mi się tilesety i ogólna całość, ale pamiętaj o poprawieniu tych szczegółów
Mam nadzieję że przyjmiesz krytykę i dokończysz projekt, zamiast wypisywać mi gdzie się mylę. :P
Pomógł: 1 raz Dołączył: 21 Maj 2010 Posty: 236 Skąd: z nikąd
Wysłany: Sob 18 Wrz, 2010 10:31
Dobra, ściągam nowe demo, obyś poprawiła wszystko.
[ Dodano: Sob 18 Wrz, 2010 11:43 ]
EDIT: Znalazłem błąd. Wchodzę na kolejną mapkę i zaczyna gadać jakaś tailor której wogóle nie znam idę do domku do labiryntu i walczysz bez endu z powerem jak weźmiesz księgę a wogóle dopiero wyszłem z miasteczka i nie mam pojęcia co się dzieje i dlaczego z nim walczę.
________________________ 89% graczy uważa, że najważniejsza jest grafika.
Jeśli należysz do pozostałych 11% wklej to do swojego podpisu.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum