Uh, nie jest dobrze. :( Za duże te pomieszczenie, i przede wszystkim pusto. Nie chciałbym mieć takich paneli. :P Obraz za beczkami? Głupio wygląda.
Co rozumiesz przez pusto? Jeśli według ciebie ma być tam nawalone tak, że gracz nie ma swobody chodzenia to pozdro :D A co do obrazu się zgadzam, ale tego nie zmienię, bo tych map nie będzie w grze(od obozu do tego co teraz przedstawię)
Cytat:
To samo się tyczy mapek na zewnątrz. Bardzo pusto. :(
Mhm... Może nie jest aż za pełno, ale jak wspomniałem ja się uczę ^^
Ps: Chyba, że chodzi ci o pierwszą mapę tileseta Inq, to się zgodzę w 100%. A mapy rtp nieaktualne jakby ktoś nie przeczytał -,-
Cytat:
górną częścią obozu
Bo to jest mapa jakby przykładowa dla Melvina Tam na górze będą te demoniczne pieski z jego dema.
Przedstawiam tu ostatnią mapę "dla nauki" która nie wystąpi w projekcie, reszta już będzie z projektu:
Screen z gry:
Mapy są przecudowne, blask bijący z ich jestestwa przeraża, znaczy poraża "mnię". Te 2-wymiarowe cudeńka i ich delikatna słodycz poranka sprawiają, że zauważalny jest również 3-ci wymiar. Zainspirowana tym niesztampowym dziełem "idem" poćwiczyć rzucanie pralką w dal ^^. A tak na poważnie, to bardzo ładnie. Tak 3maj ^^.
Pomógł: 13 razy Dołączył: 02 Lip 2010 Posty: 131 Skąd: z Polski
Wysłany: Czw 30 Cze, 2011 15:19
Wnętrze:
-naprawdę za duże
-obraz w kącie = dziwne
-obraz za beczkami
-głupio wygląda taka długa belka
A ja ci powiem, ze bardzo fajne są male pomieszczenia,
za to dziwnie wyglądają duże pomieszczenia, które mają cały środek pusty, a meble są porozstawiane po bokach, nawet dywanika ni ma :<
Pokaże ci mapkę z mojego starego projektu (z przed roku).
Może nie jest najwyższej klasy, ale myślę, że znacznie przytulniejszy i nie tworzy go jeden duży pokój, dzięki czemu jest przyjemniejszy dla oka i gracza :)
Tak, wiem, na mojej mapce są małe błędy.
Najlepiej jest się postawić w s sytuacji bohatera. Czy chciałbyś mieszkać w takim domu?
Witajcie... Przedstawię tu mapę portu robioną na kalibanie... Osobiście te, a raczej moje wykonanie mi się nie podoba, a moja samoocena to co najmniej dno. Co o niej sądzicie?(wrzuciłem ze wzgląd na Melvina xD)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum