Pomógł: 1 raz Dołączył: 18 Lis 2010 Posty: 25 Skąd: Cytadela w Heleden
Wysłany: Czw 30 Cze, 2011 13:08
RPG Maker VX Samurai RTP
Niedawno wyszĹa nowa baza RTP do RPG Makera VX, zawierajÄ ca masÄ orientalnych sprite-Ăłw, animacji, charĂłw i plikĂłw systemowych ; ) pozwoliĹem je sobie zamieĹciÄ. ByÄ moĹźe znajdzie siÄ nowy Samurai Jack!
a daĹoby radÄ na jakimĹ innym serwie? Bo tutaj w wysyĹanie sms'Ăłw prawdÄ mĂłwiÄ c nie za bardzo chce mi siÄ zabawiaÄ, a chÄtnie bym chociaĹź sprawdziĹ "z czym to siÄ je"
Masta_Artista
A ja chÄtnie pobiorÄ, nie mam twierdzĂłwki ale mam zcrackowanÄ wersjÄ RPG Makera :)
Da siÄ pobraÄ, ale trzeba czekaÄ aĹź bÄdzie dostÄpne darmowe pobieranie.
Jednak Masta_Artista prosiĹbym o zamieszczenie pliku np. na: speedyshare.
________________________ KsiÄ dz Denis specjalista od cudzoĹĂłstwa, przed wstÄ pieniem do zakonu byĹ jednym z najbardziej rozchwytywanych alfonsĂłw Nowego Jorku, dziĹ wykorzystuje tÄ wiedzÄ aby pomagaÄ ludziom.
(ma sĹaboĹÄ do zakonnic).
Pomogła: 232 razy Dołączyła: 18 Wrz 2007 Posty: 2424
Wysłany: Sob 16 Lip, 2011 18:44
WrzuÄ to na jakiĹ serwer, np. www.mediafire.com lub www.megaupload.com itd. Znajdziesz ich peĹno w sieci. Gdy juĹź wrzuciÄ, podziel siÄ linkiem na forum
A mi niedziaĹa Ĺźaden link megaupload pojawia siÄ okno uploadowania w mediafire teĹź jakieĹ inne okno a ten pierwszy jest pĹatny...No nic sciÄ gnoĹem z torrentĂłw mam nadziejÄ Ĺźe dziaĹa
90% NastolatkĂłw dostaĹoby zaĹamania nerwowego, gdyby Justin Bieber staĹ na dachu wieĹźowca i miaĹ zamiar skoczyÄ. JeĹli naleĹźysz do tych 10%, ktĂłre wziÄĹoby krzeseĹko i popcorn i darĹo siÄ: "Skacz lamusie!"- wklej to do swojego profilu :D
Jak nie dziaĹa o_0? Mi wszystko chodzi - po prostu kliknij na "pobierz" w niebieskim kole koĹo napisu :
"ZaĹóş konto Premium na 21 dni za 3,69zĹ (SMS)
pobieraj i wgrywaj nieograniczonÄ liczbÄ plikĂłw!"
Jak nie dziaĹa to sprawdĹş moĹźe na innej przeglÄ darce bo mi na mozilli wszystko chodzi jak naleĹźy (przed chwilÄ sprawdzaĹem czy plik nie wygasĹ wiÄc wszystko powinno byÄ ok)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum