Wysłany: Sro 19 Paź, 2011 17:02
GÄ siennica + duĹźa druĹźna
Witam!
Mam okropny problem ze skryptem gÄ sienica. Nie jest to Ĺźaden error, to jest najzwyklejsza na Ĺwiecie okropna jakoĹÄ gdy posiada siÄ ogromnÄ druĹźynÄ. ZainstalowaĹem do projektu skrypt na wiÄkszÄ druĹźynÄ z Ultimy, ustawiĹem tam 25 czĹonkĂłw a po tym wwaliĹem skrypt gÄ sienica, co w efekcie daje ogromnÄ gÄ sienice ktĂłra ciÄ gnie siÄ po mapie przy czym wyglÄ dajÄ c okropnie. Poradzicie coĹ panie i panowie? ;x A i od razu mĂłwiÄ, Ĺźe jak ja zabieram siÄ za zdarzenia to w efekcie mam zepsuty humor i zawieszam projekt na max 2 dni xD.
Pomógł: 20 razy Dołączył: 19 Mar 2010 Posty: 421 Skąd: Reykjavik
Wysłany: Sro 19 Paź, 2011 20:28
yyyy.... wogĂłle nie zrozumiaĹem pytania. o co ci chodzi kolegoi?
ale woskujÄ c mojÄ mĂłzgownica chodzi ci o cos czego sie zrobic nie da bo ---> jak Ayene gdzieĹ napisaĹa skrypt ten ukazuje tylko grafki, ktĂłre od tak chodzÄ sobie po mapie....
Wysłany: Sro 19 Paź, 2011 21:08
ChodziĹo mi o inne ustawienie, nie gÄ sienice ale np jakiĹ szyk?
Np dwuszereg albo wojska w rozproszone od siebie o jednÄ kratkÄ czy coĹ w tym stylu.
Wysłany: Pią 21 Paź, 2011 14:12
KorzystaĹ wĹaĹnie z tej Ayene + skrypt na powiÄkszonÄ druĹźynÄ VX. ChcÄ aby wyĹwietlaĹo wszystkich czĹonkĂłw druĹźyny ale Ĺźeby podróşowali w dwuszeregu ^-^.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum