Wysłany: Sro 19 Paź, 2011 17:02
Gąsiennica + duża drużna
Witam!
Mam okropny problem ze skryptem gąsienica. Nie jest to żaden error, to jest najzwyklejsza na świecie okropna jakość gdy posiada się ogromną drużynę. Zainstalowałem do projektu skrypt na większą drużynę z Ultimy, ustawiłem tam 25 członków a po tym wwaliłem skrypt gąsienica, co w efekcie daje ogromną gąsienice która ciągnie się po mapie przy czym wyglądając okropnie. Poradzicie coś panie i panowie? ;x A i od razu mówię, że jak ja zabieram się za zdarzenia to w efekcie mam zepsuty humor i zawieszam projekt na max 2 dni xD.
Pomógł: 20 razy Dołączył: 19 Mar 2010 Posty: 421 Skąd: Reykjavik
Wysłany: Sro 19 Paź, 2011 20:28
yyyy.... wogóle nie zrozumiałem pytania. o co ci chodzi kolegoi?
ale woskując moją mózgownica chodzi ci o cos czego sie zrobic nie da bo ---> jak Ayene gdzieś napisała skrypt ten ukazuje tylko grafki, które od tak chodzą sobie po mapie....
Wysłany: Pią 21 Paź, 2011 14:12
Korzystał właśnie z tej Ayene + skrypt na powiększoną drużynę VX. Chcę aby wyświetlało wszystkich członków drużyny ale żeby podróżowali w dwuszeregu ^-^.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum