|
Ping-Pong |
| Autor |
Wiadomość |
Kasia13

|
Wysłany: Nie 13 Lis, 2011 13:25
|
|
|
|
każdy wie, że wziąłeś się za robienie crapów, żeby trafić do rangi na rmxp.pl...
W tym nie ma żadnej filozofii. |
________________________ Konto szaleńczej wojowniczki |
|
|
|
Melvin

Preferowany:

Ranga RM:

|
Wysłany: Nie 13 Lis, 2011 13:26
|
|
|
|
Jak już pisałem, wtedy nic o tej randze nie wiedziałem.
Możesz myśleć co chcesz, ale ja wiem swoje |
________________________ MelvinClass:
|
|
|
|
Kasia13

|
Wysłany: Nie 13 Lis, 2011 13:30
|
|
|
|
| spokojnie night dojdzie do obudzenia się bo pewnie zapadł w sen zimowy i tej rangi nie będziesz miał tylko poprawi zasady wpisywania do tej rangi. |
|
|
|
tracersgta

Preferowany:

Pomógł: 45 razy Dołączył: 10 Sty 2011 Posty: 612 Skąd: mam wiedzieć?
|
Wysłany: Nie 13 Lis, 2011 13:51
|
|
|
|
| Kasiu, to jest UltimaForum, tutaj gadamy o UltimieForum i rpg makerze, a o takich sprawach duskutujemy na PW... |
________________________ I'm a tiger! I roar. I hunt, I climb, I eat, I wash, I sleep!
Gość, jeżeli pomogłem daj "Pomógł"
 |
|
|
|
Kasia13

|
Wysłany: Nie 13 Lis, 2011 14:28
|
|
|
|
| Ja o tym mówię...robi byle crap na ultime i dokładnie piszę jaka jest tego przyczyna. |
|
|
|
Feniks

Preferowany:

Ranga RM:

|
Wysłany: Nie 13 Lis, 2011 14:35
|
|
|
|
Co z tego, że zrobił. Czepiasz się xtechu, zresztą jak zawsze ^^
Nie wiem czy poinformowano cię, że on robi ciągle rpg, ale to nieważne. Ty widzisz ciągle jrpgi z nesa i innych starszych platform, to twój świat. |
|
Kasia13

|
Wysłany: Nie 13 Lis, 2011 16:05
|
|
|
|
nie techu. To nie mój nick.
sam fakt, że zrobił OK niech sobie robi.
Dlaczego zrobił ? Dlatego, żeby mieć rangę twórcy na rmxp, bo dokładnie po ogłoszeniu tej możliwości zaczął robić przeróbki grafik gotowych skryptów by to dać jako pełne gry.
Jak się ma czuć np: ktoś kto pracował kilka tygodni miesięcy nad rpg jeśli obok niego w randze jest osoba, która jedyne co zrobiła to podmieniła parę grafik w pół godzinki w gotowych skryptach... |
|
|
|
Ayene

Ranga RM:

Pomogła: 232 razy Dołączyła: 18 Wrz 2007 Posty: 2424
|
Wysłany: Nie 13 Lis, 2011 16:11
|
|
|
|
| Dobrze, Kasiu, Twoje oburzenie wszyscy mogli zauważyć w poprzednich postach, w których piszesz to samo. Sprawa nagradzania twórców to już problem rmxp, ich sposobu klasyfikowania gier i przyporządkowania dodatkowych rang. Dlatego prosiłabym tutaj o wstrzemięźliwość. |

|
|
|
|
Melvin

Preferowany:

Ranga RM:

|
Wysłany: Nie 13 Lis, 2011 17:55
|
|
|
|
X-Techu, dlaczego piszesz, więc tutaj? Napisz to na www.rmxp.pl
Zobacz podałem Ci nawet adres. |
|
|
|
|
Nhadala

Pomogła: 12 razy Dołączyła: 18 Wrz 2007 Posty: 197 Skąd: Klam
|
Wysłany: Nie 13 Lis, 2011 21:36
|
|
|
|
| Cytat: | X-Techu, dlaczego piszesz, więc tutaj? Napisz to na www.rmxp.pl
Zobacz podałem Ci nawet adres. |
Wtórujesz facet bo nie możesz napisać nic od siebie ?!
Ironię powinieneś zachować dla siebie, bądź nie na łamach forum, bo to miejsce porządne i takich jak ty to nam nie potrzeba. Więcej piszesz, a mniej robisz. Co racja to racja, nie zrobiłeś tej gry, a tylko podmieniłeś parę rzecz, więc nie ty powinieneś ją tu zamieścić, bo patrząc pod tą kwestię to jej twórcą wówczas nie jesteś i wówczas splagiatowałeś grę.
A jeśli chodzi o moją opinię na temat gry, cóż...
Dołączam się do opinii innych, totalne zero w mojej punktacji, co oznacza spłonięcie na stosie. Zapamiętamy ją jako totalne zero. Pozdrawiam.
Edit. Nawet mój avek jest ciekawszy niż twoja gra. |
|
Melvin

Preferowany:

Ranga RM:

|
|
|
|
Nhadala

Pomogła: 12 razy Dołączyła: 18 Wrz 2007 Posty: 197 Skąd: Klam
|
Wysłany: Wto 15 Lis, 2011 21:07
|
|
|
|
| I pewnie pomysł na grę od samego początku też był Twój, po czym przeniosłeś się w czasie by go ulepszyć w oku 2011. Geniusz z ciebie. Weź się lepiej chłopie za naukę, bo najwidoczniej to zajęcie nie jest dla ciebie i wiele ci jeszcze brakuje by się polepszyć. Over & Out |
|
Feniks

Preferowany:

Ranga RM:

|
Wysłany: Wto 15 Lis, 2011 21:16
|
|
|
|
Ja rozumiem, że niektórzy mogą być oburzeni wykorzystaniem przez Melvina skryptu. Ale podał w title autora skryptu. Racja, nic ciekawego nie dodał do gry, prócz zrobienia własnych grafik. Ale to nie jest powód, byś na niego naskakiwała za takie coś. Robić - mało. Zrobić - źle... Z tego co mi wiadomo już nie zamierza robić tego typu gier, ale to nie przez wasze jakże INTELIGENTNE komentarze. Dziwi mnie niektórych postawa... I nie, nie będę bezczynnie patrzył jak marudzisz(cie), że ktoś wykorzystał kogoś skrypt. Autor skryptu nie zabronił wykorzystywania go. Uznajmy, że 50% gry to zasługa autora skryptu, a drugie 50% za choćby głupie grafiki to Melvina. Jeśli zamierzasz nadal tak pisać to i ja kontynuuje... Jakbyś ty zrobiła tego typu grę, na pewno nie gnoiłbym Ciebie za takie coś. Melvin nadal tworzy grę RPG.
A z nauką powinno mu iść dobrze, nie martw się. |
|
Melvin

Preferowany:

Ranga RM:

|
Wysłany: Wto 15 Lis, 2011 21:51
|
|
|
|
Nhadala, dziękuję za zacną ocenę.
Mam nadzieję, że to wszystko, co chciałaś napisać. |
|
|
|
|
Ness0

|
Wysłany: Sro 16 Lis, 2011 14:06
|
|
|
|
Nie rozumiem waszego butthurtu. Dla mnie ta gra to fajny zjadacz czasu. Co z tego że nie RPG? Nie obchodzi mnie to. Co z tego że szybko zrobiona? Może zaraz będziecie się czepiać że Marvin nosi bokserki a nie majtki i że podciera się Velvetem a nie Reginą?
Czy wy jesteście niepoważni? XD
RMS, słabo trollujesz. |
|
|
|
|
|